بچه ها چطور میشه نور کلیدهای t650 رو کمتر کرد مهمه براممممممممم
بچه ها چطور میشه نور کلیدهای t650 رو کمتر کرد مهمه براممممممممم
درود بر شما دوست عزیز
لیب رو مثل پچ الف نصب کنید نیازی به تبدیل به bin نیست
سلام به همگي
دوستان يكي در چند حركت نمادين براي بنده و بقيه دوستان كه تازه اين مطل رو ميخونند توضيح بده كه براي نصب چكار كنيم؟
اگر هم عكس داريد كه چه بهتر
با تشكر از شما دوستان
درود بر شما دوستان
توضیحات موجود در اغلب سایت ها گمراه کننده ست خود من به خاطر همین توضیحات تا مدت ها از این پچ استفاده نمی کردم تا این که یکی از دوستان که اهل کرواسی بود بهم گفت فقط پچ tartes رو نصب کنم بعد هم لیب رو نصب کنم (مثل سایر پچ ها) بعد هم DYN رو کپی کنم مثل سایر پچ ها
اصلا کار شاقی نیست نترسید
Mbn از کجا باید پیدا کرد؟
تنها عشق است که می ماند![]()
مرتضی632 >>>>> MORTEZA در تاریخ31-01-90
به دلیل یه سری مسایل ،به پیغام های خصوصی که درباره گوشی و موارد آموزشی سایته پاسخ داده نمیشه
با سلام خدمت تمامی دوستان.بنده 5-6 ماهی هست که نرسیدم طرف برنامه های گوشیم برم.فقط از اون زمان قدیما الف ساعت کنار باطری و درصد باطری رو نصب کردم.(k750 r1ca021).حالا که دوباره اومدم خیلی چیزا عوض شده.این مجموعه پچ الف و day disو ... جریانش چیه؟یه با معرفتیش راهنمایی کنه یا بگید کجا رو باید بخونم تا راه بیفتم؟ممنونتون می شم.
ویرایش توسط iman400 : 20-01-2009 در ساعت 07:14 دلیل: تکمیل
سلام دوست عزیز...
شما یه نگاهی به تایپیک های زیر بنداز..کمکت میکنه...
مجموعه elf ها
و صفحات آخر این تایپیکم بخون...
elf`s pack (انقلابی در گوشی های سونی اریکسون)
بای تا یعد![]()
تنها عشق است که می ماند![]()
مرتضی632 >>>>> MORTEZA در تاریخ31-01-90
به دلیل یه سری مسایل ،به پیغام های خصوصی که درباره گوشی و موارد آموزشی سایته پاسخ داده نمیشه
salam aghaye heydari
mikhastam be binam man chetor mitonam cid goshimo avaz konam dar hale hazer 36 hast mikham 49 bekonam age lotf konid rahnamaei konid mamnon misham