سلام بله همه درایورها نصب هستند در ضمن باید بره تو پوشه bflash تا بتونم qa رو نصب کنم
سلام بله همه درایورها نصب هستند در ضمن باید بره تو پوشه bflash تا بتونم qa رو نصب کنم
دوست عزيز دوباره سعي كن
قدم به قدم با دقت
اگه بازم نشد بايد بگم گوشي شما جز سري هست كه با اين روش جواب نميده! خود منم دقيقا گوشي يكي از دوستام اينجوري شد و هيچ رقمه راه نيومد!
یعنی هیچ راهی نداره مثلا از جناب den_po بخواهیم executor.b واسه گوشی k770 r8ba024 بسازه چون وقتی گوشیم رو به فریمور R8BE001 تغییر میدم راحت پچ روش نصب میشه چون executor.b مخصوص این گوشی هست.
جناب den_po به ايميل و PM هيچ احد و ناسي جواب نميدن (حق هم دارند يه بار گفت در 24 ساعت 500 تا ايميل داشته !)
اين روش صد در صد نيست و در بعضي از موارد جواب نميده
سلام امیرخان...
خب تبریک میگم...جوینده یابندست دیگه...یادته اولش گفتم قدم به قدم ایشالا به جواب میرسی...
خدا رو شکر..
عزیزم این متنی که گذاشتی رو منم که صفحه قبل تو این پست برات گذاشته بودم...هم به انگلیسی و هم به فارسی..فرقی دارن باهم مگه؟!!!!
اگه مرحله خاصی باید بهش اضافه شه بگو تا اون پست رو ادیت کنم..
فعلا بای تا Hi![]()
تنها عشق است که می ماند![]()
مرتضی632 >>>>> MORTEZA در تاریخ31-01-90
به دلیل یه سری مسایل ،به پیغام های خصوصی که درباره گوشی و موارد آموزشی سایته پاسخ داده نمیشه
سلام
من روي كا750 الف پك tartesرو نصب كردم كه بعداز روشن كردن گوشي مرتبا"ري استارت ميشد!!!
با نصب پچ زير اين مشكل از بين رفت!![]()
به دلیل یه سری مسایل ،به پیغام های خصوصی که درباره گوشی و موارد آموزشی سایته پاسخ داده نمیشه
با سلام خدمت مدیران این انجمن.
باید عرض کنم که بنده یک پچ برای گوشی w810 پیدا کردم که صدای بوق رو هنگامی که در حال مکالمه و ضبط صدای شخص دیگر هستیم قطع میکنه. یکبار این پچ درست عمل کرد . اما بعد از فلش کردن گوشیم دیگه جواب نداد و بوق های ممتد شدید تر شد ( بعد از فلش و نصب پچ ) . از دوستانی که اطلاعاتی در این مورد دارند میخوام که منو راهنمایی کنند.
راستی من جدیدا عضو شدم. اما حدود 2 سال هست که در زمینه فلش و پچ و . . . . فعالیت دارم .
با تشکر .......