سلام دوست عزیزنوشته اصلی توسط FARID
فرید جان اگه شما گوشیت رو UPDATE کردی ممکنه یک کم از مزایا و معایبش توضیح بدی. ممنون
سلام دوست عزیزنوشته اصلی توسط FARID
فرید جان اگه شما گوشیت رو UPDATE کردی ممکنه یک کم از مزایا و معایبش توضیح بدی. ممنون
نه متاسفانه.نوشته اصلی توسط armin1370
میمونه تا بعد از امتحانات.
salam be hameye dostan aghayon man n80 daram nokia vaghti baram sms miad saatesh 3.5 saate badesho neshon mide in moshkel faghat male sony ericson nist age rahi peyda kardin mano ham bi nasib nazarin
:didas:نوشته اصلی توسط redskin
در صورت امکان جواب دهید.
gmt در کدام بخش تنظیمات گوشی p990 قرار دارد؟
من هر چچه گشتم ، آنرا پیدا نکردم - لطفا راهنمایی بفرمایید.
فلیپ گوشی رو باز کن روی ساعت کلیک کن مثلا الان 18:45 دقیق است بعد بالای صفحه روی تایم کلیک کن و بعد set locationنوشته اصلی توسط ehsan512
بچه ها سلام.
اومدم بهتون تبریک بگم که ما مدیرای گلی مثل فرید و سائو سائو داریم.حتما می گید چرا؟
همین که اجازه می دن تا ما به بحث بپردازیم جای شکر دارن.من خودم کلی مشکل و ایراد داشتم که این 2 مدیر گل برام حل کردن.هر دو در جریان هستند که تو معرفی گوشی های موبایل من سر بررسی تخصصی P990 و همچنین بررسی صدای گوشی ها با Alex در گیر بودیم.فرید حالا می دونی چی شده؟ چون تو و بقیه اومدین و از P990 حمایت کردین Alex با من چی کار کرد.5 پست منو تو معرفی گوشی های موبایل حذف کرد و تضیح هایی که به دوستان در تاپیک های دیگه ی اون قسمت راجب P990 داده بودم به اسم خودش کرد.ببین که چقدر دوستمون جنبه بحث و قبول اشتباه داشت.حتما تا چند روز دیگه هم منو اخراج می کنه.
(می دونم جاش اینجا نبود،فقط گفتم که بدونین این Alex کیه)
من قبل از آپدیت فقط ساعت دلیوری رو اشتباه میزد ولی حالا که آپدیت کردم ساعت sent & inbox هم اشتباه میزنه
پدرم در اوومده هر مسیجی که میاد باید 2 ساعت دنبالش بگردم چون تو inbox دیگه به ترتیب نمیاد
آقا لطفا اگه راه حلی واسش پیدا کردی خبرمون کنید
دوست عزیز سلام
من هم گوشیم رو به تازگی update کردم ولی این اتفاق برام پیش نیومده و هنوز فقط همون ساعت delivery اشتباهه.
من همين امروز گوشي رو آپديت كردم و متاسفانه همين مشكل نمايش تاريخ و ساعت در inbox رو دارم. و نميدونم بايد چكار كنم ؟
فعلا هیچ چاره ای نیست و باید سوخت و ساخت.