دوستان برن گوشیشون رو اپدیت کنن تا این مشکل زمان اس ام اس حل بشه .![]()
فریم وار جدیدR6E28
دوستان برن گوشیشون رو اپدیت کنن تا این مشکل زمان اس ام اس حل بشه .![]()
فریم وار جدیدR6E28
بله دوستان،با آپدیت مشکل حل می شه.
تو اون تاپیک مربوط به فریمور که بعضی ها گفتن کخ هنوز مشکل رفع نشده ؟!!!
من فریمور رو آپدیت کردم+یکم با تنظیمات ساعت ور رفتم ، تا الان برام 18 مسیج امده که هر کدوم دقیقا" 30 دقیقه جلوتر نشون داده ،که این جای امیدواری داره ، اگه تونستم این 30 دیقه رو هم درست کنم همینجا روش رو مینویسم
برای درست کردن این مشکل میشه در قسمت
location/ current time zone رو روی شهر honolulu گذاشت بعد ساعت رو تنظیم کنی روی ساعت مورد نظر
دوست عزيز اين روش فقط رو 4.5 تا اس ام اس اول جواب ميده و بعدش دوباره روز از نو روزي از نو:mdr:نوشته اصلی توسط motamednia
پرچم بالاست ...
این ها هیچکدوم راه حل قطعی نیستند به نظر من ir-tci مشکل داره چون این مشکل با سیم کارت ایرانسل رو لااقل من تا حالا ندیدم.نوشته اصلی توسط motamednia
درسته فريد جان ولي نميدونم چرا رو گوشيهاي ديگه مثلا N73 و.... كه از سيم كارت همراه اول استفاده ميكنن اين مشكل وجود نداره:exclaim: :coonfused:نوشته اصلی توسط FARID
پرچم بالاست ...
من نمی دونم چه اتفاقی روی این گوشی من افتاده.ولی مشکل ساعت SMS من به کلی برطرف شده.تمام SMS هام ساعت دقیق و تاریخ درست دارند.بچه ها یه سوال برام پیش اومده.شما گوشیتون رو UPDATE کردین.وقتی برای دفعه اول گوشی رو روشن کردین.از شما شهرتون رو سوال می کنه.خودش به طور DEFAULT روی لندن هست.شما اون رو،روی تهران تنظیم کردید یا همون رو زدید و بعد از توی گوشی اصلاحش کردید؟خواهش می کنم جواب بدید،شاید به یه طریقی بشه این رو حل کرد.نوشته اصلی توسط siamak2006
ارمین جان من اول دیفالت رو انتخاب کردم بعد رفتم توی تایم روی تهران تنظیم کردمنوشته اصلی توسط armin1370
من فکر کنم این یک باگ توی فریم وار هست و با یکسری تنظیمات جواب میده و با یکسری نه!!!!
نظر شما چیه؟![]()