شرمنده ولی من با همین روش 135 مسیجم ساعتش درسته.ولی دوستان من امروز شماره center number تو مسیجو از 009891100500 به 009891100501 که عوض کردم ساعت sms که واسم میاد تغییر کردنوشته اصلی توسط siamak2006
شرمنده ولی من با همین روش 135 مسیجم ساعتش درسته.ولی دوستان من امروز شماره center number تو مسیجو از 009891100500 به 009891100501 که عوض کردم ساعت sms که واسم میاد تغییر کردنوشته اصلی توسط siamak2006
نوشته اصلی توسط CONS†AN†INE
راستش نظر خاصی ندارم.ولی این طور که خوندم سیامک هم از این روش جواب گرفته.حالا اگه دوستان باز امتحان کنند و نتیجه رو بگن،بهتر می شه.اگه خدا بخواد مثل اینکه داریم این مشکل رو به کمک هم حل می کنیم.
سلام آرمين جاننوشته اصلی توسط armin1370
ديشب هر چي اس ام اس ميومد تاريخ و زمانشون درست بود توووپ توووپ:wink:
ولي يه مسيج از گوشي برادرم فرستادم كه همون موقع به گوشي من نرسيد و موند بعد از 3و4 ساعت اومد كه همون باعث شد دوباره تاريخ و زمان اس ام اس ها بهم بريزه:mdr:
ولي باز دارم روش كار ميكنم چون به احتمال زياد اين مشكل رفع شدنيه:wink:
آخه ديشب نميدونيد چه حالي ميكردم وقتي اس ام اس ها درست نشون داده ميشده حتي ساعت دليوري مسيجهايي هم كه ميفرستادم هم درست بود:rules:
در ضمن كانديداي مدير شدنت هم مبارك:love:![]()
![]()
:Great:
پرچم بالاست ...
نوشته اصلی توسط siamak2006
سیامک جان من هم دارم روش کار می کنم.%100 درصد این مشکل یا فقط مربوط به سیمکارتهای IR-TCI هست و یا حل شدنی.چون تو هیچ سایت یا تاپیک خارجی من ندیدم که این مشکل رو مطرح کنن.(شاید هم باشه).در هر صورت روش کار می کنیم که اگه خدا بخواد به نتیجه برسیم.
تبریک هم نداره،موقتی هست و قراره به یکی از دوستان دیگه اگه لطف کنند و به حرف من گوش بدن،منتقل بشه.مدیر شدن لیاقت می خواد.
موفق باشی.
من تو سایتهای خارجی هم دیدم که خیلی ها این مشکل رو داشتن
این لینکها رو ببینید:
http://developer.sonyericsson.com/th...threadID=39797
http://www.allaboutsymbian.com/forum...ad.php?t=59245
پس فکر نمیکنم مربوط به IR-TCI باشه
نوشته اصلی توسط mohammad1909442
پس دوست عزیز طبق گفته شما مشکل مربوط به IR-tci نیست.ولی حتما یک راهی برای حل این مشکل وجود داره.چون من از دوستان شنیدم که سیم کارتهای ایرانسل این مشکل رو ندارند.
میگم احتمالا UIQ3 با نرم افزار بعضی اپراتورها هماهنگ نمیشه من خودم هر چی ایرانسل دیدم اس ام اس اشون درست بوده.نوشته اصلی توسط mohammad1909442
من شهر کابل رو انتخاب کردم، جالب اینه که از طرف یه شماره خاص اس ام اس ها درست میاد ولی واسه بقیه درست نشده!!!!
دوستان باور کنید اگه center numbero 009891100500 به 009891100501,2,3,4,5 هر کدوم یه ساعت نشون میدن