current time zone=greenwich time
home time zone =greenwich time
zone of interest =Hanolulu
ولی من این تنظیمات بر عکس انجام دادم یعنی 2 تای اولی رو هونولولو و 3ومی رو گیرنوچ.زمانم دقیق شده
current time zone=greenwich time
home time zone =greenwich time
zone of interest =Hanolulu
ولی من این تنظیمات بر عکس انجام دادم یعنی 2 تای اولی رو هونولولو و 3ومی رو گیرنوچ.زمانم دقیق شده
چه جالب مال من با اين تنظيمات جواب نداد:mdr:نوشته اصلی توسط alex666
براي هر كي با يه سري تنظيمات جواب ميده و با يه سري نه :exclaim: :coonfused:
پرچم بالاست ...
من با فیرمور قبلیم مشکل زمان اس ام اس رو داشتم ولی ترتیب اس ام اس ها درست بود اگر 20 پشت سر هم میومد همه به ترتیب زمان پشت سر هم قرار میگرفتند ولی حالا علاوه بر مشکل زمان هر اس ام اس میاد هر جا دلش میخواد قرار میگیره و ترتیب خاصی نداره.
پس این وسط فیرمور ها و سونی اریکسون هم بی تقصیر نیست.
بله فرید جان،دیگه دقیقا می شه گفت که مشکل از فریمور هست،چون من الان هم که از ایرانسل استفاده می کنم،باز هم مشکل ساعت Sms هست.در ضمن سیمکارت Ir-tci رو هم توی J110 گذاشتم،اصلا مشکل ساعت Sms نداره.باید Se یه فکری بکنه.
http://twitter.com/Armin1370
سلام
من قبل از اینکه آپدیت کنم هم این مشکل رو داشتم ولی از وقتی که آپدیت کردم از هر 5 تا sms یکیش زمانش چند ساعت جلوتر هست ولی زمان sent رو درست نشون می ده(من حدود 3 هفته پیش آپدیت کردم):coonfused:
اگر کسی راهی پیدا کنه همه دعاش می کنن:praise:
دوست عزيز شما ميتوني اون راههايي رو كه در پستهاي قبلي گفته شد رو امتحان كني ببيني بهت جواب ميده يا نه:whistle:نوشته اصلی توسط amirha
پرچم بالاست ...
دوست عزيز در ضمن اگه هم اين روشها جواب بدن به طور دائمي اينگونه نخواهد بود و باز بهم خواهد ريخت:whistle:نوشته اصلی توسط mohammad_amin
در اون تنظيماتي كه من چند پست بالاتر گفتم دوباره ساعت ميسجهاي من بهم ريخت ولي هنوز ساعت دليوري يك دقيقه تاخير داره و باز جاي شكرش باقيه كه فعلا اين يكي سر جاش مونده اما چه فايده چون فردا پس فردا اين يكي هم بهم ميريزه :rules: :rofl:
در كل فكر نكنم ديگه اين مشكل درست بشه:sad:
پرچم بالاست ...
یه زمانی با یک فیرمور یا ارتقاء نسل مخابراتی کشور شاید این مشکل درست بشه.نوشته اصلی توسط SIAMAK
من سه روز پیش یه W950 خریدم و با کمال تاسف همین مشکل رو دارم. هانولولو رو هم امتحان کردم اما بازهم inbox من قاطی پاتی میشه.
Phone: CXC 162037 R9G007
CDA: CDA 162014/3 R6D19