اینا اگر هم جواب بده موقتی هست باید یسوزیم و بسازیم.نوشته اصلی توسط kesler
اینا اگر هم جواب بده موقتی هست باید یسوزیم و بسازیم.نوشته اصلی توسط kesler
نوشته اصلی توسط mohammad_amin
من current رو همون هالو لو گذاشتم دوتای دیگرم گرین ویچ شماره اس ام اس سروایسم 009891100505
گوشه شیطون کر دیگه 1 هفتس درست شده همه چیش عزیزان حتما امتحان کنید اگه ایشالا ماله شمام درست شد تشکر فراموش نشه ها:yipi::180:
:Great:منم الآن حدود 3 هفته است که این کارو کردم و خیچ مشکلی هم ندارم.نوشته اصلی توسط farshad_ph
هم قبل از آپدیت کار میکرد هم بعد از آپدیت کردن گوشی.:Great:
من current رو همون هالو لو گذاشتم دوتای دیگرم گرین ویچ شماره اس ام اس سروایسم 009891100505
گوشه شیطون کر دیگه 1 هفتس درست شده همه چیش عزیزان حتما امتحان کنید اگه ایشالا ماله شمام درست شد تشکر فراموش نشه هاولی من که حاضر نیستم به خاطر اس ام اس هانو چی چی رو انتخاب کنم!!!!!!منم الآن حدود 3 هفته است که این کارو کردم و خیچ مشکلی هم ندارم.
هم قبل از آپدیت کار میکرد هم بعد از آپدیت کردن گوشی.
اقا فرید هیچ مشکلی نداره این کار ساعتی که تو ایران یا هرجای دیگه هستیو انتخاب میکنی تاریخم همینطور حالا اسمش لولو باشه-D-D:wink2: :Great: :wink:نوشته اصلی توسط FARID
هانو لو لو :mdr:نوشته اصلی توسط FARID
شوخي كردم فريد جان:didas:
حالا شما هم يك بار امتحان كن ببين جواب ميده بهت يا نه؟:wink:
ضرر كه نداره اگه جواب نداد دوباره مثل قبل تنظيمش كن
پرچم بالاست ...
منم با اين تنظيمات فعلاً گوشه دشمنان کار درست کار ميکنه.البته من اسم اس ام اس سنتر او رو 009891100500 گذشتممن current رو همون هالو لو گذاشتم دوتای دیگرم گرین ویچ شماره اس ام اس سروایسم 009891100505
دوستان روي چه شهري بزارم تا 2تاي پاييني برن رو گرينويچ؟؟؟ روي لندن؟؟؟
هانولونوشته اصلی توسط mohammad_amin
برای من با این تنضیمات کار ندادنوشته اصلی توسط miladali
مشکل جای دیگریست!!!!