سلام منم همين مشكلو دارم مثلا اس ام اس ساعت 15 مي فرستم همون موقع هم ميرسه اما تحويلو 3 صبح نشون ميده!!!! از وقتي سوني اريكسون k800خريدم اين مشكلو دارم با نوكيا اين مشكلو نداشتم؟!!
شايد عيب از سوني اريكسونه!!!!!!
سلام منم همين مشكلو دارم مثلا اس ام اس ساعت 15 مي فرستم همون موقع هم ميرسه اما تحويلو 3 صبح نشون ميده!!!! از وقتي سوني اريكسون k800خريدم اين مشكلو دارم با نوكيا اين مشكلو نداشتم؟!!
شايد عيب از سوني اريكسونه!!!!!!
دوست من ربطی به مخابرات ایران نداره می بینی که دوستانی که از سیمکارت های اپراتور های خارجی هم استفاده می کنند این مشکل رو دارند.نوشته اصلی توسط sa6600
نه دوست من اگر به تاپیک های مربوط به نوکیا مراجعه کنی می بینی اونجا هم کسانی که گوشیشون رو آپدیت کردند بعضا با این مشکل رو برو شدند.نوشته اصلی توسط oskotarl
سلام ممنون خوراكي جان از تاپيك مفيدت؟خاطرم هست شما گفتين با ساعت Sms توي سوئد مشكلي ندارين؟
R9f011
مشكل: عدم تطابق زمان Sms با زمانه دريافت آن!!
يكي از دوستان من هم K800 داره و همين مشكل را دارد!نوشته اصلی توسط oskotarl
سلام سائو سائوی عزیزنوشته اصلی توسط TSAO TSAO
نه من هیچ مشکلی با زمان sms , mms , e-mail ندارم.
دوست من هدفم در مورد این تاپیک اینه که با آمار برای سونی اریکسون mail بزنم فقط دوستان لطف کنند اگر از gprs استفاده می کنند حتما" بنویسند. دوستان نام اپراتور را هم فراموش نکنند.
اپراتور من شرکت ارتباطات سیاره و gprs هم ندارم.
سلام
از دوستان محترم یه سوال داشتم.
یکی از دوستان P990i داره. ما Firmware این گوشی رو Upgrade کردیم.
یه موردی تو این گوشی هست... زمانی که به این گوشی SMS میزنن تاریخ و ساعت بیربط میزنه؟! مثلا اگه ساعت ۲ باشه ساعتشو
۲ ساعت بعد یا قبل یعنی ۱۲ یا ۴ میزنه. ساعت این گوشی و همه چیزش تنظیمه. خلاصه که ما موندیم جریانش چیه؟؟؟ :113:
هر کسی تونست کمک کنه خیلی خیلی ممنونیش میشیم
ارادتمند اساتید محترم :praise:
توی این فریمور جدید Gmt برای ایران 4+ تعریف شده در صورتی که باید 3:30+ باشه
دوستان عزیزی که صرفا" خواننده هستند لطفا" برای کمک به سایر دوستان (بنده اصلا" در این ماجرا ذینفع نیستم) چه مشکل دارند با ساعت دریافت sms و چه ندارند برای اینکه با دست پر بتوانم (بتوانیم) راه حل درستی از سونی اریکسون بگیریم یا به آنها متذکر بشویم که در firmware آنها با احتمالا" تنظیمات بعضی از اپراتورهای سراسر جهان مشکلاتی وجود دارد لطفا" هر چه سریعتر در این تاپیک اعلام نمایند.
مطمئن هستم تعداد دوستانی که P990 دارند و عضو موبایلستان هستند خیلی بیشتر از اینهاست پس لطفا" از حالت صرفا" مصرف کننده مقداری هم به حالت یاری دهنده تغییر جهت دهید.
با این تعداد کم آمار mail زدن به سونی اریکسون بی فایده است .