سایت خوبی بود ولی حیف که ایران رو برداشته
Android operating system is bestMOBILESTAN
کد:هیچ وقت زیر بار پستی و حقارت نرفتم،نمیرم و نخواهم رفت
برهنه ات می کنند تا راحتر شکسته شوی، نترس گردوی کوچک. آنچه سیاه می شود روی تو نیست ، دست انهاست ...!!!
دنیا، آدمهایی دارد که سکوت تو را در برابر ضعفِ ادبشان به پای نفهمی تو می گذارند
نه بزرگواریت.....!
در زندگي باران نباش كه فكر كنند خودت را با منت به شيشه ميكوبي ؛ ابر باش تا منتظرت باشند كه بيايي
از نظر انســــــــــــان ها ســــــــــــگ ها حیواناتی مفــــــــــــید و با وفا هستند
اما از نظر گــــــــــــرگ ها، سگ ها گرگ هایی هستند که تن به بردگی داده اند تا در آســــــــــــایش و رفاه زندگی کــــــــــــنند!!
تو بخش اس ام اس پر سایت هست
Android operating system is bestMOBILESTAN
کد:هیچ وقت زیر بار پستی و حقارت نرفتم،نمیرم و نخواهم رفت
برهنه ات می کنند تا راحتر شکسته شوی، نترس گردوی کوچک. آنچه سیاه می شود روی تو نیست ، دست انهاست ...!!!
دنیا، آدمهایی دارد که سکوت تو را در برابر ضعفِ ادبشان به پای نفهمی تو می گذارند
نه بزرگواریت.....!
در زندگي باران نباش كه فكر كنند خودت را با منت به شيشه ميكوبي ؛ ابر باش تا منتظرت باشند كه بيايي
از نظر انســــــــــــان ها ســــــــــــگ ها حیواناتی مفــــــــــــید و با وفا هستند
اما از نظر گــــــــــــرگ ها، سگ ها گرگ هایی هستند که تن به بردگی داده اند تا در آســــــــــــایش و رفاه زندگی کــــــــــــنند!!
در قسمت Country که اصلا ایران رو نداره ، شماها چه جوری ثبت نام کردید .
دوستان گل مممنون از همتون برای معرفی سایت ها ولی سایت های ایرانی هم هستن که این خدمات رو انجام میدن من به شخصه از ایران اس ام اس استفاده می کنم
دوستان ... من این تاپیکو حدودا" 8 ماه پیش ایجاد کردم ... اون موقع ما توی لیست سیاه ..... نبودیم و اسم ایران توی لیست ثبت نام اون سایت بود که بعدا" حذفش کردن (مثل یاهو) ...
حیف شد واقعا" سایت خوبی بود ...بسوزه پدر ..... ...
sam ma sam عزيز ميشه اطلاعاتي در مورد ايران sms برامون بزاري:flower::flower: