سلام می خواستم بدونم ممکنه مسیج ها روی 3230 به مموری انتقال پیدا کنه...:flower: :169: :169: :flower:
سلام می خواستم بدونم ممکنه مسیج ها روی 3230 به مموری انتقال پیدا کنه...:flower: :169: :169: :flower:
سلام دوست عزيز متاسفانه اين مكان در 3230 بصورت پيش فرض وجود نداره ولي شما به وسيله برنامه اي به نام forward مي توني فايل هاي صوتي - تصويري - عكس و برنامه رو تو مموريت كپي كني و بعد فايل هاي داخل اين باكس رو پاك كني تا گوشيت سنگين نشه . ضمنا با استفاده از فايل منيجر هاي كه قابليت نمايش ميل باكس رو دارن مثل برنامه fileman1.4 مي توني با اجراي اون داخل ميل باكست بشي و بعد هر چي رو كه خواستي از اونجا داخل مموريت منتقل كني ضمنا هر دو اين برنامه ها تو همين سايت هست و با يه سرچ مي توني پيداشون كني . اگه بازم مشكلي داشتي من در خدمتمنوشته اصلی توسط مهرشاد
عجیبه که شما میگی این کار در خود گوشی تعبیه نشده و باید از نرم افزار استفاده کرد
مطمئن هستی ؟
بله دوست عزيز متاسفانه اين يكي از نقاط ضعف 3230 هست البته اينم بگم من خودم يه مدت زيادي 3230 داشتم و واقعا بايد بگم نسبت به قيمتش گوشي خيلي خوبيهنوشته اصلی توسط dadash_ari