من یک ان 90 دارم میخواستم بفروشمش یک دی 900 بگیرم میخواستم ببینم خوبه یا نه؟ اگه تو این رنج قیمتی پیشنهاد دیگری دارید بفرمایید(برای من دوربینش خیلی مهمه):coonfused:
من یک ان 90 دارم میخواستم بفروشمش یک دی 900 بگیرم میخواستم ببینم خوبه یا نه؟ اگه تو این رنج قیمتی پیشنهاد دیگری دارید بفرمایید(برای من دوربینش خیلی مهمه):coonfused:
نظر من رويn90 هستش دوربينش كارل زيسه عاليههههههه
درست میگی.نوشته اصلی توسط bigbadboy
من شرمنده.
نوشته بود: از ان90 خیلی بهتره.
نه اینکه ان90 بهتره
:smilie: :flower:
قبله کدوم طرف بود؟؟؟ :biiggrin: یادم رفته :smilie:نوشته اصلی توسط Amir-elx
راستش داستان داره. ولی خب فعلاً که ما رفتیم تو کار دبلیو810.
ضمناً به زودی مقایسه اش رو با دی820 می نویسم (چون دقیقاً هم قیمت هستن)
اگه کار مهم و فوری داشتید E-Mail بزنید:
ShahabSAMSUNG@Gmail.com
دانلود فایل های آموزشی نصب برنامه و بازی جاوا روی گوشی های سامسونگ
اقا راسته میگن n90 ویبراتور نداره؟
اخه مگه میشه؟ یعنی یادشون رفته؟
نه يادشون نرفته انقدر گنده است كه ديگه اگر ويبره ميزاشتن ديگه ....
حتما شوخی می کنی نه !نوشته اصلی توسط mojipc
ولی تا جایی که من می دونم علتش به خاطر لنز کارل زایسی که داره و البته شکسته شدن گوشی ( صفحه LCD )
و برای آُسیب ندیدن لنز اونه و اینم یادت نره اولین گوشی نوکیا با لنز کارل زایس من شخصا فکر نمی کنم این 1.5 مگاپیکسلی که اضافه داره چیز زیادی رو در کیفیت عکاسی عوض کنه فقط تصویر خروجیت چند سانتی بزرگ تر می شه که اگر فوتو شاپ بلد باشی به راحتی می تونی با N90 بهترین عکس ها رو بگیری من که دارمو حالشو می برم ....
در ضمن عکس هایی گرفتم با ماکرو که خودم باحاش خیلی حال کردم در هر صورت اگر دوربین خوب می خوای برو دوربین بخر موبایل می خوای چه کار ....؟!:3:
اصلا حال نمیده دوربین جدا باشه . با به گوشی وصل باشه . اونطوری خوبه . آدم بره یه بی 600 بخره حیالش از همه جهات راحت باشه
زندگی یعنی سامسونگ
واقعا عالیه :نوشته اصلی توسط SAMSUNG_D600
SAMSUNG SGH-B600:115: :115:
10:115: MEGAPIXEL
حالا این B600 رقیب میخواد البته اگه رقیبی باشه:biiggrin:
حرف شما کاملا درستهنوشته اصلی توسط SAMSUNG_D600
ولی حاظرم شرط ببندم دوربین 10 مگا پیکسلس B600 جلوی یه 5 مگا پیکسلی Cannon کم بیاره
ولی باز هم میگم دوربین روی گوشی که همیشه همراه آدم باشه بیشتر حال میده
نوشته اصلی توسط mahdi-gh
خوبه.
منم حاظرم شرط ببندم. :169:
ولی هیچ می دونی سامسونگ در دنیای دوربین های دیجیتال، حرف برای گفتن داره؟ :115:
متاسفانه همه بازار ایران رو نگاه می کنن. وگرنه دوربین های دیجیتال سامسونگ با مشخصات مشابه حداقل از همردهء خودش در برند سونی بهتره. (اینو با عموم که رفته بودیم دوربین بخره، مقایسه کردیم)
از همه لحاظ سامسونگ سرتر بود. ولی توی ایران الان سونی یه اسطوره است و متاسفانه خودتون هم اگه ببینید که باور نمی کنید!!! :113:
درسته، ممکنه 5مگ کانن بهتر از 5مگ سامسونگ باشه، ولی اینکه 5مگ کانن از 10مگ سامسونگ بهتر باشه رو 100% تکذیب می کنم. :arrow:
اگه کار مهم و فوری داشتید E-Mail بزنید:
ShahabSAMSUNG@Gmail.com
دانلود فایل های آموزشی نصب برنامه و بازی جاوا روی گوشی های سامسونگ