من یک ان 90 دارم میخواستم بفروشمش یک دی 900 بگیرم میخواستم ببینم خوبه یا نه؟ اگه تو این رنج قیمتی پیشنهاد دیگری دارید بفرمایید(برای من دوربینش خیلی مهمه):coonfused:
من یک ان 90 دارم میخواستم بفروشمش یک دی 900 بگیرم میخواستم ببینم خوبه یا نه؟ اگه تو این رنج قیمتی پیشنهاد دیگری دارید بفرمایید(برای من دوربینش خیلی مهمه):coonfused:
خوب سامسونگ هم به خاطر اینکه از رقبای قدرتمندش کم نیاره از این حربه استفاده کرده
یه دوربین زده که موبایل هم هست
واقعا فوق العاده ست.ولی فکر کنم سری بعد 12 رو شاخشه
توجه داشته باشید که اینا برگ برنده ای نیست که شرکتی بتونه تولید کنه و صداش رو در نیاره.
سونی و نوکیا تا حالا بیش از 5 مگ نتونستن تولید کنن. ولی این 10 مگ سامسونگ خیلی وقته که تولید شده.
اگه کار مهم و فوری داشتید E-Mail بزنید:
ShahabSAMSUNG@Gmail.com
دانلود فایل های آموزشی نصب برنامه و بازی جاوا روی گوشی های سامسونگ
تازه سونی 5 مگش قطعی نیست 4 دونه عکس که با کامپیوتر کشیدن
زندگی یعنی سامسونگ
یعنی 10 مگ سامسونگ قطعیه و 5 مگ نوکیا و سونی اریکسون الکی
این دیگه از روی تعصب بود
نه تعصب نبود این یه بهانه بود شما به اینو اون گیر بدید . من کی گفتم نوکیا ؟؟؟؟؟؟؟!!!!! با وجود ان 95 که خودم توی ایران دیدم برای چی بگم 5 مگاپیکسلی نوکیا علکی ؟؟؟؟ من گفتم سونی اریسکون 5 مگاپیسکیهاش قطعی نیست !! دقت کردی ؟؟؟ گفتم قطعی نیست !!!!. یعنی در آینده 5 مگایی میزنه . 10 مگاپیکسلی سامسونگ هم که یه عمر قطعی شده
زندگی یعنی سامسونگ
خدایش این B600 حداقل یه 2 یا 3 سالی میکشه رقیب پیدا کنه..
فکر کنم اونوقت سامسونگ 16 یا 18 مگاپیکسلو معرفی میکنه
اینجا مثلا تاپیک دی 900 و ان 90 . ببینید بحث به کجا کشیده شد . میگم هر چقدر صحبت کردیم کافیه . نمیدونم طرف گوشیشو خرید یا نه ؟؟؟؟؟
زندگی یعنی سامسونگ
مثل اینکه سوء تفاهم پیش اومدهنوشته اصلی توسط SAMSUNG_D600
من برداشتم از قطعی چیز دیگه ای بود:huh:
دوست عزیزم سلام امیدوارم در هر کجا که هستب موفق باشی اگه خواستی گوشی سامسونگ برداری حتما با گارانتی بردار چون سامسونگ از نظر نرم افزاری ضعیفه
به نظرمن یه k800 بردار و خیال خودترو راحت کن واقعا عالیه:flower:
تشکر باعث دلگرمی میشه
چطور؟
منظورت از نرم افزار ضعیف چیه؟ چرا اینطور فکر می کنی؟ دیگه قوی تر از این می خوای؟
اگه کار مهم و فوری داشتید E-Mail بزنید:
ShahabSAMSUNG@Gmail.com
دانلود فایل های آموزشی نصب برنامه و بازی جاوا روی گوشی های سامسونگ