نه دوست عزیز رو سونی اریکسون جواب نمیده
نه دوست عزیز رو سونی اریکسون جواب نمیده
فقط ورژنش عوض شده.من خودم گوشيم مشكل داره لود نميشه.اگه اساتيد امتحان كردن كمك كنند.
من با ورژن قبلي 1.05 تونستم هك كنم ولي اين ورژن جديده انگاري مشكل داره از برنامه خارج ميشه
کلاً همشون همینند ، به نظر میاد نرم افزارهای انتقال اطلاعات با اجازه صاحب گوشی باشند نه هک ! من که هر کدومشو امتحان کردم به مفت هم نمی ارزید.نوشته اصلی توسط poya63
خيلي خوشم نمياد تعداد پست هام بيخود زياد بشه.
ببينيد اين برنامه رو خيلي گوشي ها كار كرده و رو خيلي هام نه.
خيلي ها راضي خيلي ها ناراضي.
والا من خودم برنامشو ننوشتم. حالا دارم برنامه نويسي موبايل ياد ميگيرم.
مطمئن باشيد حرفه اي شدم مينويسم برنامشو براتون.
این برنامه ایراد داره
1 .از طرف مقابل اجازه می خواد
2 .تازه بعد از اینکه طرف اجازه داد اطلاعاتی دریافت نمی کنه
دوستان گوشی من 6630 هست و این برنامه مثل نسخه قبلیش کامل و عالی هستش .
تازه چند گذینه جدید بهش اضافه شده .
من با این برنامه خیلی از گوشی ها رو هک کردم .
لطفا قبل از ورود به برنامه Bluetooth را روشن کنین .
این برنامه یه شاهکاره و بی نظیره .
من با ورژن قبلی نمیتونسم کار کنم
ولی با این یکی میشه و میتونم حتی دفترچه تلفن طرف رو بخونم
گوشیم سونی اریکسون P910i
با سلام. خوشحالم كه اين پست مورد توجه همتون قرار گرفت. خودم فكر نمي كردم اينهمه مورد توجه قرار بگيره و 906 تا دانلود داشته باشه.
از زحمات همگي متشكرم.
Arnold Schwarzenegger For President 2016
با سلام عزیزان - این نرم افزار کارش دسته و برای هک کردن نوکیا به سونی اریکسون و سونی اریکسون به سونی اریکسون بکار میره ولی نوکیا به نوکیا رو کار نمیده .... کارش درسته ... میتونی از گوشی طرف (البته بعد از هک شل گرفتن ) به یه نفر دیگه زنگ بزنی - اس ام اسها شو بزنی ( که اخلاقا کار درستی نیسش ) پلیر و روشن کنی یا دفترچه یادداشت و یا کنترل کامل کی پدشو بست بیاری .... و کلی کار دیگه ...
البته یه مشکلی که داره اینه که باید طرف اکسپت بده و یه کدی رو هر دو گوشی ( هم مستر - هم اسلیو ) باید بزنی ... که خودش کم ایرادی نیس ... برای اینکار شما میتونین از مهندسی اجتماعی استفاده کنین و با بهانه های مختلف مثل فرستادن یه فایل توپ گوشی طرفو بگیری و سه سوت اکسپتش کنی و پس رو هم بزنی
اگه یه بار دیگه اینکارو بکنین تو جواب درخواست گوشی(سونی اریکسون) اونو رو الویز ست کنین از این به بعد اگه اون طرف هر وقت بلوتوسش روشن باشه بدون اکسپت میتونین بهش کانکت بشین و ...
البته سعی کنیم همیشه حریم افرادو حفظ کنیم (البته من اول اینو همیشه برا خودو هم میگم ... )
مفق باشین ...
علیرضا ...