سلام به دوستان واساتید محترم نظرتون در مورد تعوبض n70با سامسونگ d900چیه؟
لطفا بگین انتن دهی (این خیلی برام مهمه)d900چطوره؟
عکاسشی وفیلم برداری کدوم بهتره؟
پخش موسیقی کدوم بهتره؟
ممنون
سلام به دوستان واساتید محترم نظرتون در مورد تعوبض n70با سامسونگ d900چیه؟
لطفا بگین انتن دهی (این خیلی برام مهمه)d900چطوره؟
عکاسشی وفیلم برداری کدوم بهتره؟
پخش موسیقی کدوم بهتره؟
ممنون
هر کی اومد یه چیزی گفت بدون اینکه دی 900 داشته باشه رضا جان من ان 73 داشتم جوی استیکش خراب شد تعمیرش کردم سریع رد کردم و دی 900 گرفتم اولا در مورد هدفون که قطعا کیفیت صداش با ان 70 اصلا قابل مقایسه نیست چون ان 70 در زمینه صدا و موسیقی اصلا بهحساب نمیاد دوما در مورد برنامه ببین از اینا بیشتر چی می خوای : 1- منشی تلفنی 2- امکان قفل فایل ها حتی روی مموری 3- امکان درست کردن بلک لیست حتی برای اس ام اس 4- امکان درست کردن ریجکت لیست برای تماس ها و بلاک کردن اونا 5- داشتن پلیر عالی برای فایل های mpeg4 با bitrate 1.5مگا بایت که ان 70 با اون صفحه افتضاحش خوابش رو هم نمی تونه ببینه ان 73 هم با این بیت ریت نمایش نمیده 6- ام پی تری پلیر قوی با امکاناتی تظیر ان 73 7- داشتن امکان نمایش فایل های آفیس و مهمتر از اینا خروجی تی وی با کیفیت استریو برای صدا
خب بگو ببینم برنامه رو سیمبیان میریزن که اینا رو بهش اضافه کنن اونم به صورت کرک شده و اضافه دیگه درسته ؟ دی 900 همه رو با خودش داره یه پیشنهاد هم دارم کیفیت ال سی دی عالی دی 900 رو برو با ان 90 با نمایش یه کلیپ با کیفیت مقایسه کن نگاه به رزولوشن بالای ان 90 نکن کیفیت ال سی دی حیرت آوره ان 90 مات نشون میده ولی از کنتراست بالای دی 900 حیرت می کنی در ضمن روی دی 900 میشه با دستورالعمل برنامه های جاوا رو کامل نصب کرد کیفیت عکسش هم که عالیه معطل نکن و دی 900 بگیر
ببين عزيز اولا جوي استيك n73 انقدر هم كه مي گيد بد نيست حتما با هاش گشتي گرفتيد كه كنده شده دوما خوبه كه همه مي دونند n73 صفحش لنگه نداره و همينطور اصلا سيمبين بودن يعني داشتن ويندوز xp به جاي داس
در ضمن به نظر من اگر دوربين 3 نه چندان خوب d900 برات مهم نيست n70 سالاره
مهران جان شما كاملا در اشتباهيد يا داري جو سازي ميكني!نوشته اصلی توسط mehran 2000
دوست عزیز تو همین سایت بگرد ببین تاپیکی که برای خراب شدن جوی استیک ان 73 درست شده بخون ببین چقدر مشکل دارن من 3250 داشتم جوی استیکش آخ نگفت اما شما برو تو سایت نوکیا و ان 73 بخش discassion ببین که همه دنیا اینو میگن در ضمن صفحه ان 70 که واقعا آشغاله صفحه ان 73 رو با گذاشتن یه کلیپ با کیفیت بالا با دی 900 مقایسه کنین من که هر دو رو داشتم ان 90 هم همینطور صفحه ال سی دی به با کیفیتی دی 900 پیدا نمی کنی تنها مشکل دی 900 نسبت به ان 73 صدای اسپیکرشه که یواش تره در ضمن تمام برنامه هایی رو هم که می خواین دی 900 داره می مونه یه مقدار برنامه سرگرمی و چرت و پرت که می تونین با پرداخت 200 هزار تومن اضافه رو ان 73 بریزین و بعد با جوی استیکش زیاد ورنرین و صفا کنین من خودم 30 هزار تومن پول تعمیر این جوی استیک رو دادم
دوست عزیز تو همین سایت بگرد ببین تاپیکی که برای خراب شدن جوی استیک ان 73 درست شده بخون ببین چقدر مشکل دارن من 3250 داشتم جوی استیکش آخ نگفت اما شما برو تو سایت نوکیا و ان 73 بخش discassion ببین که همه دنیا اینو میگن در ضمن صفحه ان 70 که واقعا آشغاله صفحه ان 73 رو با گذاشتن یه کلیپ با کیفیت بالا با دی 900 مقایسه کنین من که هر دو رو داشتم ان 90 هم همینطور صفحه ال سی دی به با کیفیتی دی 900 پیدا نمی کنی تنها مشکل دی 900 نسبت به ان 73 صدای اسپیکرشه که یواش تره در ضمن تمام برنامه هایی رو هم که می خواین دی 900 داره می مونه یه مقدار برنامه سرگرمی و چرت و پرت که می تونین با پرداخت 200 هزار تومن اضافه رو ان 73 بریزین و بعد با جوی استیکش زیاد ورنرین و صفا کنین من خودم 30 هزار تومن پول تعمیر این جوی استیک رو دادم
سلام
به نظر من آنتن دهی گوشی های جدید دریه حدویا اختلاف کمی دارند
ولی هر گاه یه گوشی مدت زیادی از ساختش بگذره چون کیفیت ساختش میاد پایین
احتمال داره از نظر آنتن دهی و....تغییرکنه
این را من خودم با یه n70 سری اول و n70 جدید مقایسه کردم سری اول بهتر بود
دوستان ببینم اصلا عکسه D900 رو دیدین...:coonfused:
مطمئنا ندیدین که دارین اینطوری ببجشیدا نظرای ......... میدین :114:
البته اینو همینطوری گرفتم بخاطره این که عکاسی D900 رو ثابت کنم.:115: ...
در ضمن وقتی با یه گوشی کار نکردین بیخودی نظرای الکی ندین:114: ...
کسی شما رو مجبور نمیکنه در مورده چیزی که نمیدونین نظر بدین:smilie:
مطمئنا آذین را نمی گینوشته اصلی توسط mIr@
چون من فقط تجربه ام را درمورد n70 گفتم
موفق باشی
الکی داری شلوغش می کنی.نوشته اصلی توسط mehran 2000
اگه با این مارک حال نمی کنی، برو یخچال امرسان بخر!!!!!!!
اگه کار مهم و فوری داشتید E-Mail بزنید:
ShahabSAMSUNG@Gmail.com
دانلود فایل های آموزشی نصب برنامه و بازی جاوا روی گوشی های سامسونگ