سلام دوستان اسم رم موبايل شما چيه؟ ماله من كه Local Disk
سلام دوستان اسم رم موبايل شما چيه؟ ماله من كه Local Disk
واقعا دونستن این چیزا به چه دردی می خوره ؟!
:113::113:
Sony Memory Stick Pro Duo 2 Gig ( Magicgate
شاید اگه میگفتی چه نوع رمی بهتره ، بهتر بود!
خب میخوای چی کار کنی میخوای آرشیو درست کنی
چه نوع رمي بهتره دوست عزيز ما انواع رم دارم.Mini sd/ Dv rs/ sony/trans flash. منظورت ايناست يا مارك مموري ها؟؟؟ اگه ماركش رو بخواي كينگستون توويم موس. ايكس بايت...
ایشون چی میگه...شاید اگه میگفتی چه نوع رمی بهتره ، بهتر بود!
شما چی میگین؟چه نوع رمي بهتره دوست عزيز ما انواع رم دارم.Mini sd/ Dv rs/ sony/trans flash. منظورت ايناست يا مارك مموري ها؟؟؟ اگه ماركش رو بخواي كينگستون توويم موس. ايكس بايت...
این دو تا جمله چه ربطی به هم دارن
ببخشين من 2رست حرف شمارو متوجه نشدم ميشه واضح تر بگين...نوشته اصلی توسط Vahid_ath
گمونم این تاپیک رو واسه رو کم کنی تاپیک اسم بلوتوس شما چی هست زدن !!!!!
واضح تر از این نمیتونم بگمببخشين من 2رست حرف شمارو متوجه نشدم ميشه واضح تر بگين...
اینجا میگه که اگه اسم تایپیک .......... میذاشتی بهتر بودشاید اگه میگفتی چه نوع رمی بهتره ، بهتر بود!
اونوقت شما چی جواب میدین
من ربط ایتارو به هم نمیفهممچه نوع رمي بهتره دوست عزيز ما انواع رم دارم.Mini sd/ Dv rs/ sony/trans flash. منظورت ايناست يا مارك مموري ها؟؟؟ اگه ماركش رو بخواي كينگستون توويم موس. ايكس بايت...
خوب من يه سوالي كردم هر كي دوست داشت جواب ميده هر كي هم دوست داشت جواب نميده من كه خودم كنجكاوم در مورده اينجور چيزا اسم بلوتوس و اسم مموري كارت هي رينيم ميكنم. دوست داشتم ببينم كسي هم اين كارهارو ميكنه و يا اصلاً نميكنه. همين...