فقط اینو یادتون نره همه ی ما هم یکروز کاربر جدید بودیم.
فقط اینو یادتون نره همه ی ما هم یکروز کاربر جدید بودیم.
ضمن احترام به تمام عقاید و آرا دوستان پیش کسوت و قدیمی این سایت. من هم موافق نظر آقا فرید هستم و توصیه میکنم این موارد را به دیده اغماض نگاه کنید و ایجاد تاپیک های مختلف از طرف دوستان تازه کار (ببخشید تازه وارد) را تحمل کنید و مطمئن باشید یکروز (البته خیلی زود) آنها هم با رسومات سایت آشنا میشوند و بهتر از همه ما (خودم رو عرض میکنم) تاپیک و پست های جالب و آموزنده ایجاد خواهند کرد.نوشته اصلی توسط farid
عزیزان هیچکی از اول اوستا نبوده.
بازهم معذرت میخوام./
البته من با حرف دوستمون موافقم ولي فكر كنم اگر به صورت خصوصي با مديريت صحبت ميشد بهتر بود چون اگر يكي از بيرون بياد اين تاپيك را ببينه فكر ميكنه سايت مزخرفه و خوب آمار عضو ها كم ميشه
كاملا با دوست عزيزم محمد موافقم و حداقل در حوضه كاري خودم اينو قول ميدم ولي يه چيزيم دقت كنيد كه كاربراي جديد هنوز به شرايط سايت كاملا اگاه نيستن و يه مقدار بايد بهشون وقت داد مثل من و شما كه زماني كاربر جديد بوديم و اگر اشتباهي هم ميكرديم مديران و كاربراي قيمي تر راهنماييمون ميكردن نه اينكه بيا تاپيك اعتراض بزنن واسمون
با احترام به تمامی دوستان و مدیران خوب این سایت خواستم هیچی نگم این بار دیدم نشد
فقط این رو بگم روزی بود که ما خودمون همین کار ها رو میکردیم حالا گذشته اما الان کاربر های
جدیدی که شما میگید اعتراض دارید بهشون هیچ اعتراضی به نظر من وارد نیست
چون هیچ کدومشون از عمد دست به این کارهایی که گفتید نمی زنند باید ما کمکشون کنیم
دوستان مدیر بهترین راه حل که من از مدت ها پیش دارم انجامش میدهند سعی نکنند تاپیک رو مسقیم
حذف کنند
اول یک تذکر و قفل کردن تاپیک بعد از مدتی پس از ذکر کردن دلیلتون برای قفل کردن تاپیک
وقتی 1 بار این کار بشه کاربر میدونه که اگه بازم تاپیک بزنه هیچ فایده ای نداره مجبور میشه
دقت بیشتری کنه حالا هم با نظر آرش موافقم و از خودش میخوام دست بکار بشه و سریعا تاپیک رو قفل
و یا حذف کنه
با تشکر ازهمه دوستان خوبم در سایت موبایلستان
Alex
با عرض سلام خدمت دوستان ما هم خودمون يه زماني كاربر جديد بوديم بهتر به اين دوستان (كاربران)جديد اجازه بيشتر بديم
1 نكته اين كه من 7 8 تا از دوستان كدير رو سراغ دارم كه از ْخرين بزديدشون از سايت حدود 1 يا 2 ماه ميگذره به نظر من اين بدتر هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظوررتون منم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
بشکن دستی که نمک نداره!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان سعی کنید به جای این حرفها دموکراسی و ازادی بیان را تمرین کنید
:15: :15: :15: :15: :15: :15: :15: :15: :15: :15: :15: :15: :15: :15: :15:
در ضمن برای اعتراض تابیک جدید باز نمی کنن
و دور هم بشینن و هر چی خواستن بگن
انگار جو دانشگاه امیر کبیر شما رو هم گرفته
آدم ایدز بگیره ولی جو نگیره
{ای آزادی چه رنجها برایت کشیدم ولی خود را به استبداد نفروختم } دکتر شریعتی
دوست من منظور دوستان كلي بود بعد هم نه همه كاربرهاي جديد بعضي ها
دز ضمن برای احترام به سخنان مدیر من کلیب هام را از این به بعد در
تابیک های اصلی مثل {اینجا تنها جای است..............}
می زارم
در ضمن از مدیران می خوام {شرط ادب} برای تبدیل از کاربر جدید به کاربر...
بگزارند