دوستان من از این 3 تا گوشی کدوم رو بخرم:N73,W900i,K810 قیمت هم برای من مهم نیست؟بیشتر هم رو صدا
تاکید دارم
دوستان من از این 3 تا گوشی کدوم رو بخرم:N73,W900i,K810 قیمت هم برای من مهم نیست؟بیشتر هم رو صدا
تاکید دارم
ببن صداي w900 و n73 خيلي خوبه n73 يكم بهتره دوربين هم كه n73 سره پس بي شك برو دنبال n73
اگه منظورت از بهتر بودن صدا بلندیه اونه حرفت قبول ولی اگه کیفیت و شفافیت صدا مهم باشه مطمئنا سری w سونی اریکسون یه سروگردن از نوکیا حتی n73 بالاترهنوشته اصلی توسط mojipc
توی عکس هم که تاپیک مقایسه عکس های k800 و n73 هست به اونجا سر بزنید و ببینید کدوم گوشی بهتر عکس میگیره
به نظر من k800 ( و به تبع اون k810)بهتر عکس می گیره
كاربران محترم لطفا قبل از ارسال پست يا ايجاد تاپيك قوانين سايت را مطالعه نموده و سوالات خود را در انجمن مربوطه و تاپيك هاي موجود مطرح كنيد .
ضمنا از ارسال پست تشكر هم خودداري كنيد چون بدون اطلاع قبلي حذف خواهد شد .
لطفا همه عکساتونو با microsoft office picture manager ریسایز کنید که اطلاعات نرم افزار دوربین توش بمونه و معلوم بشه که عکس دستکاری شدس یا نیست
serie n nokia ye chize digas makhsusan n73
دوست عزیز شما ظاهرا گوشیتو انتخاب کردی!نوشته اصلی توسط mehrdadamri_92
BYE TO HI
نوشته اصلی توسط mehrdadamri_92
W900 فقط دست دومش تو بازار هست و بااينكه صداي بسيار خوبي داره( هم كيفيت و هم بلندي صداش خوبه ),
اصلان بهت توصيه نميكنم كه گوشي كار كرده بخري.
بهترين گزينه N73 هست .
كيفيت صداش و همچنين بلندي صداش خيلي خوبه- دوربين بسيار خوبي داره(3 مگاپيكسل)- سيستم عامل سيمبين- lcd بزرگ و باكيفيت و....................
فکر کنم بچه ها توضیح کامل دادن ولی اگه همونطور که گفتی قیمت برات مهم نیست برو سراغ N73 Music Edition
فقط ان٧٣ ميوزيك اديشنش
اين لينك مقايسه N73, W900 i,K810 :
N73, W900 i,K810
اين هم لينك مقايسه n73 , n73 me هست.البته رو قيمتهايي كه زده خيلي دقيق نشو چون فرق داره:
n73 , n73 me