با سلام خدمت شما دوستان خوب
من 3 ماه است كه گوشيم رو فروختم و مننظر بودم تا يه گوشي مورد نظرم به بازار بياد.يه جورايي دنبال pocket pc ها و touch screan ها بودم چون هم به رشته تحصيليم مرتبت ميشه و هم با كلاس هستن.
ولي خوب به نظرم چون در ايران نمي توان از تمام امكانات pocket pc استفاده كرد دنبال يه چيزي بودم كه همه موضوعات رو در بر بگيره تا اينكه m600 سوني اريكسون رو ديدم و با اينكه علاقه بيشتري به نوكيا دارم و تصميم گرفتم تا اين گوشي رو كه هم office داره و هم touch screan هست رو بگيرم.
وقتي به يكي از دوستام كه توي علاالدين مغازه داره گفتم تا قيمت m600 رو بگيره و مشكلم رو بهش گفتم بهم گفت كه خودش يه گوشي everex e900 داره كه مي خواد بفروشه كه در واقع يه pocket pc يه مقدار قديمي هست و از اكثر pocket pc ها هم قيمت قوي تره.
الان موندم كه چي كار كنم چون everex e900 خيلي گوندس و قيمتش هم 420 هزار تومان و m600 اينطور كه بوش مياد بين 350 تا 400 هزار تومان هست با گارانتي سيتادل.
برتري و ضعف هر گوشي نسبت به ديگري: كه ميشه استفاده كرد
office: everex e900 و كلي برنامه كامپوتري كه ميشه استفاده كرد. دوربين 1.3 مگا داره .راديو داره.مودم واير لس داره(كه با توجه به اينكه من در دانشگاه مي تونم ازش استفاده كنم به درد مي خوره).wifi نداره.گوندس.تقريبا هيچ كسي براي كار كردن باهاش اشنايي نداره.يك ماه از گارانتيش گذشته.البته خيلي تميزه.usb , bluetooth ورژنه 1 داره.
m600 سوني اريكسون:خيلي كوچكتره.راديو نداره.office داره.خيلي راحتتر ميشه جا به جاش كرد.خوشگل تره.wifi نداره.دوربين نداره.usb , bluetooth ورژنه 2 داره
البته دوستان با تمام اين تفاسير اگه قيمت m600 بخواد نزديك يه 400 هزار باشه به نظرم بهتره everex e900 رو بگيرم.
اين هم لينك مقايسه دو گوشي در gsmaren كه everex e900 به نام eten m500 هستش:
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1223
از دوستاني كه كمك كنند بيار متشكر خواهم بود و دكمه تشگر را برايشان استفاده مي كنم.