آقا قبلا من خونده بودم که یه بار که با کامپیوترت آپدیت کنی دفعه بعد دیگه احتیاجی به اتصال به اینترنت نیست و خودش فایل ها رو میریزه رو گوشی حالا من میخوام ویندوزم رو عوض کنم میخوام بدونم کدوم قسمت از برنامه رو باید بردارم که بعد از نصب ویندوز و گذاشتن برنامه اون رو بذارم سر جاش که خواستم آپدیت کنم نخوام دوباره به اینترنت وصل بشم آخه خودتون میدونین که با اینترنت دایل آپ آپدیت کردن چه دردسری داره
اگه کسی میدونه ممنون میشم که راهنمایی کنه![]()
کل برنامه رو بردار و بذار یه جای دیگه...
اول نرم افزار رو نصب کن...بعد یک بار run کن...بعد از اینکه میخواد فایلا رو بریزه تو کامپیوتر(یعنی مرحله اول) برنامه رو ببند و اینترنت رو هم قطع کن...
فایلهای قبلی رو تمام و کمال بریز سر جاش.............دوباره برنامه رو اجرا کن....(ولی باید به اینترنت وصل باشی..چون برنامه اولش چک میکنه...تو بیست دقیقه ای که فایلها رو میریزه تو موبایل باید اینترنتت وصل باشه...و الا ایراد میگیره...ولی خوبیش اینه که 20 دقیقست...نه 1200 دقیقه!!!!)
آقایون مهندسا با سلام.من یه گوشی 950 گرفتم واسه آپدیت با جنریک ورلد1 .کل آپدیت نیم ساعت تموم شد!:oh:
خودم شک کردم .اما هیچ مشکلی نبود.اما عجیب بود که وختی همه مراحل تموم شد شروع کرد به نصب برنامه هایی که قبلا نصب بود !!!:icon_huh: خلاصه نصب wayfinder o silcبقیه نرم افزارها رو تموم و کامل انجام دادم.اما هیچ کدوم کارنمی کنه cann't run applacation .خلاصه آقا هربار گوشی روشن خاموش میشه همین جور می پرسه نصب کنه یا نه! حالا سوال من اینکه اگه بازم آپ کنم درست می شه؟![]()
:question:دوست عزیز ممنونم اما مشکل دیگه ای که دارم اینه که فایل resource رو نمی تونم پیدا کنم یعنی هیدن شده !:(هیچ رقمه هم پیداش نیست!!! موقه ای هم که خواستم این فایل بسازم گفت آقا قبلا شما این فایل ساختین!!!! مگه بعد آپ نباید همه قدیمیا پاک شن؟!:(
سلام به همه و آقا فريد
من لينك برنامه هاي update رو مي خوام . آخه اونائكه تو پست اول هست گفتن مشكل داره . ميشه لطف كنيد كه من دان كنم .![]()