:114:من آپدیت سرویس 2.7.12.4 را دانلود کردم!
با این چیزا که نوشتید که فرق داره. همه برنامه به صورت فلش هست و فقط وقتی کانکت هستی اجرا میشه
کسی کار کردن باهاش را بلده همش لود میکنه فقط
:114:من آپدیت سرویس 2.7.12.4 را دانلود کردم!
با این چیزا که نوشتید که فرق داره. همه برنامه به صورت فلش هست و فقط وقتی کانکت هستی اجرا میشه
کسی کار کردن باهاش را بلده همش لود میکنه فقط
اصل کارش عزیز همونه فقط یه فرق های جزئی داره که مثلا به جای انتخاب نوع فیش ته گوشی باید نوع گوشی رو انتخاب کنید
بعد هم اگه اینترنت دایل آپ داری عجله نکن عزیز لودش 4.5 ساعت طول میکشه بهتره بری کافینت
سلام
لینک جدید برنامه اصلی که برای آپدیت p990 هست را بذارید
قبلی غیر فعاله
با تشکر
سلام به همگي اساتيد محترم
من يه مشكل بزرگ دارم اونم اينه كه جايي كه ميگه c نگه داريد و بعد usb را وصل كنيد گوشيه من
ديگه به حالت stand bye نمياد بالا و تو اون صفحه مي مونمplease help me
لینک برنامه برای دانلود:http://www.sonyericsson.com/cws/down...p-2.7.12.4.exe
حجم فایل: 38 مگابایت
سلام آقای radonn من خیلی می ترسم Update کنم میترسم وسط کار اتفاقی بیافته که اصلا نشه درستش کرد مثلا یه چیزی مثل این که در آموزش گفته گوشی های غیر اصلی من اصلا نمیتونم تشخیص بدهم گوشی ام اصلی هست یا نه
یعنی از شماره IMEI و جعبه و ... اطمینان کامل دارم
چون گوشیم از اول تقریبا میشه گفت Update بود نسبت به بقیه دوستام همه می گفتن اینا چینی است و چینی ها Update شده است
و سوال بعدی اینکه شماره فریمور از کجا بدست میاد آیا :
PDA Software Version
Phone Software Version
CDA Version
کدام از اینهاست
یا اصلا چیز دیگه ای است
عزیزم اون قسمتی که نوشته Organizer فریمور گوشی محسوب میشه مثلا جلوی Organizer نوشته CXC162036 R6E28 که در اینجا فریمور گوشی R6E28 هستش .
در ضمن اگه تو اون صفحه کلید مجازی که داخل گوشی هستش زبان پیش فرض چینی نباشه به راحتی میتونی آپدیت کنی فقط باید دقت کنی که جلوی cda نوشته باشه 162007/1 یا 162007/2 که در این صورت به راحتی میتونی گوشیت رو با همین فریمور آخری یعنی R6E28 آپدیت کنی در غیر این صورت باید cda رو به یکی از این دوتا که گفتم تبدیل کنی که اونم کاری نداره . آپدیت اصلا هم ترسی نداره فقط هر کاری که تو تاپیک آموزش آپدیت گفته مو به مو انجام بده هیچ مشکلی پیش نمیاد و اگه هم مشکلی پیش بیاد با فلش قابل حله:27:
پرچم بالاست ...
نه اگه هم مشکلی پیش بیاد برای عزیزان تهرانی ( دیگر شهر ها را نمی دانم ) توی پستها اکثرا نوشته اند قیمت فلش گوشی 5 تا 6 هزار تومان توی اصفهان اگه بگم جا میخوری 5 برابر یعنی 25000 تومان این خیلی خفن هست نه