سلام بر دوستان و خسته نباشيد . آيا گوشي P1i با اين مشخصات به آپديت احتياج داره يا نه . ممنون
Phone CXC162037 R9K009
Organizer CXC162108 R6G04
CDA CDA162022/9 R6G02
با سللام ، کامپیوتر من هنگام اپدیت و قتی برنامه علامت رها کردن دکمه c رو میده و شروع میکنه به detect کردن گوشی detection eror میده درضمن سریال گوشی من با روی جعبه و پشت و خود گوشی یکیه یعنی عوض نشده و cda اون هم cda162007/2r5a13 هستش اگر کمک کنید ممنون میشم
با سلام خدمت مدیران محترم.
من قبلا یه بار با XS++ 3.1 از GDFS گوشیم (p990) بک آپ گرفتم،
از اون موقع هر وقت میخوام آپدیت کنم، اونجایی که میگه C رو نگه دار، C رو میگیرم و کابلو وصل میکنم، به محض وصل کردن گوشیم روشن میشه!!!
منظورم C فلیپ بسته است.
حتی یه جا خوندم که میشه به جای C فلیپ بسته، @ فلیپ باز رو بگیری،
اون کار رو هم کردم، اما بازم گوشیم روشن میشه!!!
لطفا راهنمایی کنید...
ممنون.
من M600 دارم.یه مشکلی واسم پیش اومد مجبور شدم فلش کنم. الان مشخصات گوشیم اینه:
CDA :
CDA162011/2 R6A13
CDA162011/1 R5A09
Organizer:
CXC162071 R6A16
CXC162071 R5A12
ولی وقتی می خوام با SEUS آپدیت کنم می گه آپدیتی وجود نداره.نرم افزار گوشی شما آپدیت هست....ولی الان وقتی بالا می یاد لودینگ نداره.XS++ رو هم امتحان کردم...جواب نداد.کسی می دونه من باید چی کار کنم؟
سلام دوست عزيز
اينجا مشكلت حل ميشه!!!
سلام دوستان!
من بالاخره مشكلم با آپديته گوشيم با كمك دوستان حل شد!
ولي موقعي كه داشتم آپديت ميكردم بعد از Download يعني جايي كه داشت رو گوشي فايلاي آپديت رو ميريخت خطا داد كه با سرور ارتباط قطع شده و از برنامه خارج شد.
ديگه هم گوشيم بالا نميياد و دوباره هم آپديت نميشه!(ميگه Identification faild يا همون خطاي قرمز و بعد به Startبر ميگرده)
من گوشیم رو می خواستم آپدیت کنم تمام مراحل انجام شد ولی تو اون مرحله که داره فایلها رو از کامپیوتر میریزه تو موبایل 92 درصد متوقف شد و جلو تر نرفت یک ساعتی صبر کردم فایده نداشت تا مجبور شدم جداش کنم حالا نه دیگه میاره بالا نه شارژ میشه شارژش هم تموم شده باید چی کار کنم؟؟
کمک کنید الآن دو روزه که بی گوشی هستم