از کجا میشه تشخیص داد گوشی اصله؟؟؟؟
از کجا میشه تشخیص داد گوشی اصله؟؟؟؟
اگه سريال نامبرهاي زير باطري و روي كارتن و سريال نامبر موجود در حافظه گوشي يكي باشن و زير باطري گوشي نوشته شده باشه ساخت فرانسه و همچنين زبان چيني به صورت پيش فرض يا همون كارخانه اي روي گوشي نباشه ميتونه تا حدود زيادي خيالت از بابت اصل بودن گوشيت راحت باشه:wink:نوشته اصلی توسط ariaaria
پرچم بالاست ...
مرسی سیامک جان ...دیشب اون لینکو دانلود کردم بعد نصب ...رو گوشیم اجرا کردم که مثلا updateشه شاید دیگه هنگ نکنه اما اخرین مرحله تا 40% میره بعد failed میزنه گوشیمم دیگه روشن نمیشه میشه کاریش کرد یا بدم بیرون بگن خانم گند زدی تو گوشی ...........یکی جواب بده لطفا...................
یکی جواب بده لطفا..........دیشب لینک update سونی اریکسون دانلود کردم بعد نصب ...رو گوشیم اجرا کردم که مثلا updateشه شاید دیگه هنگ نکنه اما اخرین مرحله تا 40% میره بعد failed میزنه گوشیمم دیگه روشن نمیشه میشه کاریش کرد یا بدم بیرون بگن خانم گند زدی تو گوشی ...........یکی جواب بده لطفا...................
یعنی هیچ راهی نداره؟؟؟؟
من میخواهم w810i خود را آپدیت کنم ولی سایت باز نمی شود
سلامنوشته اصلی توسط ariaaria
منظورت از لينكو دانلود كردي همون لينك نرم افزار آپديتر هستش ديگه؟:coonfused:
بعدشم نكنه تو خونه با اينترنت Dial up خواستي آپديت كني؟ آره؟
اگه اون موقع كه داره فريمور رو دانلود ميكنه ارور بده كه هيچ مشكلي نيست و اگه گوشي رو هم جدا كني هيچ مشكلي پيش نمياد و صدمه اي به گوشيت نميخوره ولي اگه موقعي كه فريمور 100% دانلود شد و شروع به انتقال اون به گوشي كرد اونجا ارور بده كه فاتحه:mdr: در ضمن اگه اينجوري باشه اصلا ناراحت نباش با يه فلش كردن مشكلت حل ميشه:wink: :Great:
پرچم بالاست ...
اتفاقا دقیقا همین بلا سرم اومد...با Dial up وصل بودم ...امکانات نبود چیکار کنم ! میدم بیرون چشم کور دیگه با عقل ناقصم نمیرم دنبال چیزایی که نمیدونم...در ضمن ممنون از راهنمایی و جواب....
آريا جان آخه ادم با اينترنت Dial Up گوشي آپديت ميكنه؟!!!!!!!:exclaim:نوشته اصلی توسط ariaaria
من هم اينترنتم Dial Up هستش ولي ريسك نكردم و رفتم كافي نت و اونجا گوشيم رو آپديت كردم :mdr:
زياد هم خودتو ناراحت نكن با يه فلش همه چي مثل روز اولش ميشه و از اين به بعد خواستي آپديت كني يا با adsl اين كار رو بكن يا برو يه كافي نت كه سرعتش توووپ باشه:wink:
پرچم بالاست ...