w950 که مموری نداره درش بیاره!نوشته اصلی توسط SIAMAK
w950 که مموری نداره درش بیاره!نوشته اصلی توسط SIAMAK
والا ما دیدیم یکی می خوره اونم در میاد، ولی دوتا شو نمی دونم.نوشته اصلی توسط Ashimoto
w950 مموری داخلی داره 4 گیگ,دیگه کارت نمیخوره که بشه درش بیاریدنوشته اصلی توسط One
شاید با M600 اشتباه گرفتید
بله دوست عزیز اشتباه شد، ممنونم که اصلاح کردید.نوشته اصلی توسط Ashimoto
یک هارد 4 گیگا بایتی + یک مموری 64 مگابایتی
با تشکر.
سلام دوستان
من شنیدم که اگه فایلی را که برای آپدیب گوشی میگیریم ویروسی باشد ممکن است گوشی را بسوزوند. درسته؟
بعد می خواستم بدونم اگه آپدیب کنیم بعد اگر بخواهیم می توانیم دوباره به ورژن قبلی برگردانیم؟
با تشکر.
فایلی که برای آپدیت میگیرید از سایت سونی اریکسون هست و امکان نداره ویروسی باشه.نوشته اصلی توسط vincentv
برای برگشت به فیرمور قبلی باید فلش کنید.
آقا farid با آپدیت کردن مشکلات جدیدی به گوشی اضافه که نمی شه؟
بعد اگر خودم آپ کنم که مشکلی به وجود نمیاد ؟
از راهنمایی شما ممنون .
دوست عزيز با آپديت كردن مشكلات گوشيتون برطرف ميشه نه اينكه مشكلات جديدي براتون پيش بياد:exclaim:نوشته اصلی توسط vincentv
اگر اينترنت پر سرعت دارين خوتون آپديت كنيد البته نه اين كه با Dialup نميشه ولي خيلي طول ميكشه و يه كم ريسكش هم بالاست :whistle:
اگه اينترنت پر سرعت نداري برو يه كافي نت كه سرعتش خوب باشه و اونجا اپديت كن:wink: :Great:
پرچم بالاست ...
آخه اگه تو بعضی تاپیک ها دیده باشید بعضی ها می گن با آپ کردن مشکلات جدیدی بوجود آمده. البته بعضی ها .... ! :wink2:نوشته اصلی توسط SIAMAK
مشكل جديدي به وجود نمياد :wink:نوشته اصلی توسط vincentv
البته بعضي از مشكلات قبلي تو اين فريمور هنوز هم درست نشده مثل مشكل تاريخ و زمان اس ام اس ها:whistle:
پرچم بالاست ...