برای آپ کردن از اون برنامه قدیمی که صفحه اول بود می توان استفاده کرد ؟ مشکلی پیش نمیاره یا فرقی نداره؟:coonfused: :coonfused:
یا باید از برنامه جدیده استفاده کنم ( دومین برنامه ای که معرفی شده بود ) ؟
با تشکر ....!!!
![]()
:wink2:
برای آپ کردن از اون برنامه قدیمی که صفحه اول بود می توان استفاده کرد ؟ مشکلی پیش نمیاره یا فرقی نداره؟:coonfused: :coonfused:
یا باید از برنامه جدیده استفاده کنم ( دومین برنامه ای که معرفی شده بود ) ؟
با تشکر ....!!!
![]()
:wink2:
دوست عزيز شما اگه از آپديتر قديمي استفاده كنيد همون ابتداي كار خودش شروع ميكنه به آپديت كردن ورژن نرم افزار آپديتر و با آپديتر قديمي گوشي رو اپديت نميكنه :whistle:نوشته اصلی توسط vincentv
بنابراين بهتره همون اول ورژن چديد آپديتر رو دانلود و نصب كنيد تا ديگه معطل نشيد:wink: :Great:
پرچم بالاست ...
سرعت آپدیتر جدید بسیار بیشتر هست و کار کردن باهاش هم راحت تر هست.
من الان حدود 1ساعت است که دارم آپ می کنم . الان حدود 1ساعت هست که روی Detection In Progress است. تازه تو کافینت سرعت بالا هستم.
شما میگید چی کار کنم ؟ منتظر بمانم ؟
حدود 2ساعت بود که روی Detection In Progress مونده بود . تازه تو کافینت سرعت بالا بودم .
آخرم دیرم شد قطع کردم . چرا اینجوری بود ؟ برای شما ها هم که آپ کردید همین طوری بود ؟
کلا تا وقتی برنامه شروع به ریختن فیرمور روی گوشی نکنه کابل هم قطع بشه خطرناک نیست (حتی در این حالت هم آپدیت دوباره و فلش چاره کار هست )نوشته اصلی توسط vincentv
در این حالت بهتر بود ما کابل رو میکشیدید یکبار سیستم رو ریستارت میکردید و دوباره شروع میکردید.
منم مثل شما تو كافي نت گوشيم رو آپديت كردم و به هيچ وجه اين مشكل رو نداشتمنوشته اصلی توسط farid
با نظر فريد جان كاملا موافقم بهتر بود سيستم رو ري استارت ميكردي
پرچم بالاست ...
از راهنمایی های همه شما متشکرم
بالاخره گوشیم را بدون مشکل آپ کردم.
من اگر بخواهم p990 را فلش كنم همين اپديت كنم كافي؟ يعني فلش كردن همان اپديت است كه توضيح داده شده؟
دوستان میشه بگید CDA چی هست؟
من قسمت phone,Bluetooth و organizer گوشیم مطابق آخرین آپدیت هست فقط CDA آخریش نیست.کسی میدونه چی هست؟