این دفعه با دکمه ی back (سمت چپ گوشی، پایین جاگ دایل) امتحان کنید. دکمه هم بلافاصله بعد از این که گفت stop pressing رها کنید. اگر هم باز با مشکل مواجه شدید نشون میده که اشکال از جای دیگه است.نوشته اصلی توسط MS_Dark
این دفعه با دکمه ی back (سمت چپ گوشی، پایین جاگ دایل) امتحان کنید. دکمه هم بلافاصله بعد از این که گفت stop pressing رها کنید. اگر هم باز با مشکل مواجه شدید نشون میده که اشکال از جای دیگه است.نوشته اصلی توسط MS_Dark
این کارو هم کردم ولی نشد بازم همون مشکل دیگه قاطی کردم !!!!!!!
برنامه رو هم از اول نصب کردم بازم حل نشد
اگه میشه یه راهنمایی بکنید از کجا میتونم آخرین فریمور رو دانلود کنم و با فلش کردن بزنم ؟؟
مطمئنید که کابل usb سالمه؟ با یک کابل دیگه امتحان کنید. اگر نشد با یک کامپیوتر دیگه آپدیت کنید. اگر فایروال یا نرم افزار های دیگه ی امنیتی دارید، حتما قبل از آپدیت غیر فعال کنید.نوشته اصلی توسط MS_Dark
اگر میخواهید فلش کنید باید بدین بیرون با باکس براتون انجام بدن.
ببینید کابل سالمه چون گوشی رو میشناسه درایور کابل هم نصب کردم الان من 2 تا سیستم دارم دیشب بااونی که Vista داره تست کردم نشد الان بااین یکی سیستم که Xp داره تست میکنم
مشکل سیستم و کابل نیست مشکل برنامه هم نیست چون برنامه رو رو هر دو سیستم نصب کردم مشکلی نداشت نمیدونم از گوشی هست یا از چی تا وقتی خاموش نشده چک میکنه وقطی خاموش شد اون هم قطع میشه و Back میاره
آخرین ورژن Update Service ویستا رو ساپورت میکنه بنابراین مشکلی از لحاظ ویستا نداره. راستی قبل از آپدیت گوشی رو ریست کردید؟ گوشی رو یک بار مستر ریست کنید و حافظه ی داخلی رو هم از منوی مخفی فرمت کنید (Format Internal Disk) این کار به حل خیلی از مشکلات موقع آپدیت کمک میکنه.نوشته اصلی توسط MS_Dark
امیدوارم مشکلت حل بشه. من که دیگه چیز دیگری به عقلم نمیرسه!
من برنامه رو اجرا می کنم همه چی به طور صحیح جلو میره تا جایی که میخوام زبان رو انتخاب کنم ..وقتی که روی یکی از زبان ها کلیک میکنم ....هر بار خطای زیر رو بهم میده...
مشکل کار کجاست ؟
سواله دیگه اینه که من از کجا باید بفهمم فریمور دستگاهم چیه...و برای چه سالی هستش....
شما یکبار Update Service رو آنینستال کنید و بعد دوباره اینستال کنید.نوشته اصلی توسط choobin11
برای تشخیص ورژن فیرمور گوشی در حالت فلیپ بسته از منوی more گزینه ی status را انتخاب کنید. ورژن فیرمور با عنوان Organiser نوشته شده. اگر هم R6E28 باشه آخرین ورژنه و نیاز به آپدیت ندارید.
بار ها و بار ها اینکار رو کردم...حتی از Win ویستا به XP رفتم ولی باز...
با این ارور فکر کنم باید یک ISP دیگه رو امتحان کنید.نوشته اصلی توسط choobin11
البته با فایروال خاموش.
سلام دوستان من اين نرم افزار جديد آبديتر رو گرفتم هر چي باهاش ور ميرم نميوتونم گوشيم رو آبديت كنم.بدون اينكه گوشيم رو وصل كنم آبديتر رو باز ميكنم بعدش رو ي استارت بعد اسكپ رو ميزنم بعد ميرم گوشي پي 990 رو پيدا ميكنم بعدش هم كانتنيو رو ميزنم بعد دوباره مياد به حالت اول هيچ اتفاقي نميفته.