كيفيت و كارايي فنلاندي بهتره چون هميشه كشور اصلي نوكيا كه فنلاند باشه حرف اول رو ميزنه
كيفيت و كارايي فنلاندي بهتره چون هميشه كشور اصلي نوكيا كه فنلاند باشه حرف اول رو ميزنه
من تقريبا 2 ماهي هستش كه n70 خرديم البته آلمانيشو خدايش هيچ فرقي با فنلاندي نداره .
ضمنا همون جا هم از طرف پرسيدم كه كدومش بهتره و چرا قيمته آلمانيه پائين تره ؟
طرف هم كه يكي از دوستانمه گفت چون تو فنلاند نرخ نيرويه كار بالاتره قيمته گوشي هم بالاتر در مياد .
و يه مثال باحالم برام زد كه چرا گوشيهاي ال جي كه تو ايران فقط و فقط مونتاژ ميشه اينقدر با گوشيهاي كه تو خود كارخونش مونتاژ ميشه تفاضل قيمت داره ؟ در صورتيكه تو ايران حتي كارتونشم همونه كه خود كارخونش استفاده ميكنه .
در كل آقا جون اينها همه حرفه فنلاند _ مجار _آلماني و ... همه و همه مثل هم هستن . و فقط چون تو اون كشور نيروي كارش ارزونتره شركت نوكيا ميره اونجا يه كارخونه ميزنه و با نيروي انساني ارزونتر جنسه ارزونتر به بازار عرضه ميكنه . همين
فکر نکنم زیاد فرق کنه ضمنا دلیل ارزونیش نسبت به فنلاندی اینه که ایران با المان نسبت به کشورهای دیگه اروپایی بیشتر موراوده اقتصادی داره با تعرفه کمتر
سلامنوشته اصلی توسط Vahid_ath
اقا مديري به جاي خود ولي توهين به گوشي كسي نكن
من تجربه خودم گفتم
در ضمن همين چين كه ميگي 100 سال از ما جلو تره
كاش كشور ما يه زره از چين ياد مي گرفت همين چين چين كه مي كني تمام بازار اروپا را فلج كرده
من مخاطبم شما نبودی که سریع برای من نقل قول میکنی...
مگه یه غیر از اسم گوشی خودم اسم گوشی دیگه ای اون بالا میبینیاقا مديري به جاي خود ولي توهين به گوشي كسي نكن
شما باتجربه اصلا بیا مربی تیم ما شو ما میشیم توپ جمع کنمن تجربه خودم گفتم
مگه مسابقه است خب جلو باشهدر ضمن همين چين كه ميگي 100 سال از ما جلو تره
این بحثا هیچ ربطی به موبایل نداره و جاش تو این سایت نیستكاش كشور ما يه زره از چين ياد مي گرفت
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن من تو خط آخر گفتم سونی اریکسون ساخت چین و مالزیه مگه نیست؟؟؟
اگه نیست خب از این به بعد میگیم ساخت آمریکاست که توهین نباشه خوبه....؟
موفق باشی
سلام
حرف شما درسته باشه قبول
ولي سوني همش چين نيست سوئد هم داره
دوستان یه نکته جالب در مورد N70
مثل اینکه جدیدا گوشیهای آلمانی و چینی رو با لیبل فنلاندی میدن تو بازار
به نظر من در این صورت عاقلانه ترین کار خرید آلمانیشه که همونطور که دوستان گفتن هیچ فرقی هم با فنلاندش نمیکنه
سلام N70 اي كه رنگ عاج فيلي،آلمانيه؟يا رنگ نقره اي هم داره؟
منظورم اينه كه من يه N70 عاج فيلي ديدم آلمانيه؟با اينكه ممكن فنلاندي باشه؟
سلام.در مورد اون سوال مشکی که پرسیده بودی من یک جواب بهت بدم که من خودم از اون ها دارم و N70 هایی که قاب فابریکشون مشکی و نقره ای روشن هست فنلاندی هستن و تحت سفارش آلمان تولید شدن و 10 هزار تومن از همه N70 ها گرون ترند.توجه کن که آلمانی نیستن و روی جعبشون به وضوح نوشته made in finland
ببخشيد من مداخله مي کنم چون که من بيشتر از سايت استفاده مي کنم منم حرف آقا وحيد رو قبول دارم براي اينکه من خودم گوشي n70 دارم ميگن ماله ايتالياست مشکله خاصي نداره