به نام خدا
سلام
هدف از این آموزش اینه که live wallpaper گوشی هایی که این ویژگی را ندارند فعال شه.
اول از همه چند تا نکته:
نویسنده ی این مطلب این آموزش را مخصوص گوشی گالکسی 551 قرار داده ولی به احتمال زیاد روی گوشی های دیگه هم باید جواب بده و در صورت عدم جواب گویی و ایجاد مشکل برای گوشی بنده هیچ گونه مسئولیتی را قبول نمی کنم.
در ضمن این روش بر روی گوشی خودم یعنی گالکسی 551 کاملا جواب داد.
خب بریم سراغ آموزش:
ابتدا باید گوشی خود را روت کنید.
سپس باید نرم افزار Better Terminal Emulator را از سایت دانلود کرده و آن را نصب کنید.
فایل ضمیمه شده را دانلود کنید و سه فایل درون آن را داخل روت مموری کارت بریزید.(یعنی داخل هیچ پوشه ی دیگری نباشد)
حالا وارد ترمینال شده و دستور زیر را وارد کنید:
حالا اینتر را بزنید.
سپس اجازه ی دسترسی برنامه را به روت گوشی بدهید.
حالا دستور زیر را وارد کنید که کمی هم طولانیه!
کد:
mount -o remount,rw,codepage=utf8,vfat,xattr,check=no /dev/stl5 /system
حالا نیز اینتر را بزنید.
حالا از ترمینال خارج شده و وارد برنامه ی root explorer بشید.
وارد مموری کارد شید و فایل LiveWallpapersPicker.apk را به مسیر system/app انتقال دهید.
نکته: اگر گوشی مانع این کار شده باید از نوار بالایی برنامه ی root explorer قسمت mounted as کلید mount r/w را انتخاب کنید.
حالا فایلی را که نتونستید انتقال بدید انتقال بدید.
سپس وارد مموری کارد شید و فایل libRS.so را کپی کنید و به مسیر system/lib انتقال دهید.
حالا دوباره به مموری کارد رفته و فایل librs_jni.so را کپی کنید و به مسیر system/lib انتقال دهید.
خب کار تمام شده و فقط کافیه گوشی را خاموش روشن کنید.
وقتی گوشی روشن شده می تونید live wallpapers را از منوی انتخاب wallpaper انتخاب کنید.
در ضمن می تونید live wallpaper دلخواه خود را از بخش گرافیک سایت دانلود کنید.
بازم این نکته را متذکر شوم که این روش بر روی گوشی خودم یعنی گالکسی 551 تست شده و به خوبی عمل کرده و احتمال اجرا بر روی گوشی های دیگر سامسونگ و ... هم دارد.
بنده و سایت موبایلستان هیچگونه مسئولیتی در قبال این آموزش ندارد.
هر گونه کپی برداری با ذکر نام بنده و سایت موبایلستان امکان پذیر است.
موفق باشید...