احتمالا Download باید بره / اگر نیست یه همچنین چیزی احتمالا بنده نمیدونم *
از btc
&
احتمالا Download باید بره / اگر نیست یه همچنین چیزی احتمالا بنده نمیدونم *
از btc
&
اگر قصد ریستور دارید حتما قبل از ریستور به منوی ستینگ و icloud
مراجعه کرده و حتما FIND MY IPHONE رو خاموش کنید و سپس ریستور کنید .
دوستان سلام
نمیدونم سوالم به اینجا مزبوط میشه یا نه.
من یه نوکیا 701 خریدم که وقتی با وای فای وصل میشم وصل میشه ولی limited connectivity می نویسه.
سایت ها رو هم گشتم نوشتن آپدیت wifi update هست اما اصلا نتونستم ازهیچ جایی بگیرمش. سیستمش بله است. ممنون میشم اگه دارید فایل رو یا لینکش رو بذارید.
ممنون
با آپدیت این مشکل حل نخواهد شد ؛ من یه روشی رو به شما آموزش میدم ؛ تست کنید ؛ حتما جواب خواهید گرفت .
ابتدا به ستینگ رفته و سپس connection و سپس ستینگ و بعد network destination و بعد وایی فایی خود را خاموش کنید و سپس در network destination بر روی ... در پایین قسمت راست کلیک کرده ؛ و new destination ( دقیق خاطرم نیست ولی new داشت در اون قسمت ) زده و اسمی انتخاب کرده ؛ به طور مثال A رو تایپ کرده و قسمت آیکون ؛ آیکون اینترنت رو انتخاب نمایید .
بعد در قسمت اینترنت یا unknown destination وایی فایی خود را نگه دارید و کپی در قسمت ساخته شده A و سپس در مرور گر گوشیتون default network رو بر روی A تنظیم نمایید .
مشکل شما باید به کلی برطرف بشه ؛ limited connectivity باز هم مشاهده میشه ؛ ولی ارتباط اینترنت اصلا قطع نمیشه .
سلام
دوستان عزیز من یه نوکیا 108 دارم.نمیدونم چیو دسکاری کردم از من کد میخواد.حتی وقتی خاموش روشن میکنم.کد 12345 هم زدم باز نکرد.چند تا موبایل فروشی بردم نتونستن باز کنن.لطفا کمکم کنید
سلام گوشیم n8 هست.من security code گوشیمو فراموش کردم.چجوری میتونم بفهممش؟مرسی
سلام
یه سوال دارم
با فلش میشه قفل گوشی رو باز کرد؟