استیو جابز و استیو وزنیاک، شرکت اپل را در یک پارکینگ در ناحیه معروف سیلیکون ولی بنیان گذاشتند. استیو جابز برای تامین سرمایه این شرکت، مجبور شد ماشینش را بفروشد. اولین رایانه تولیدی آنها در سال ۱۹۷۶ به قیمت حدود ۶۶۶ دلار در بازار عرضه شد.
شرک اپل در سال ۱۹۸۰ برای عموم شناخته شد و استیو جابز چندین میلیون دلار درآمد کسب کرد. دو سال بعد، فروش اپل به یک میلیارد دلار رسید.
در سال ۱۹۸۵، بین استیو جابز و جان اسکالی، مدیر وقت اپل، اختلافاتی بروز کرد که به استعفای جابز منجر شد. استیو وزنیاک نیز از کار خود استعفا کرد.
در سال ۱۹۸۶، جابز یک شرکت جدید به نام نکست (NeXT) تاسیس کرد. نخستین رایانه این شرکت سه سال بعد به قیمت شش هزار و ۵۰۰ دلار در بازار عرضه شد.
جابز در سال ۱۹۹۷ و پس از آنکه اپل شرکت نکست را خریداری کرد، به عنوان مشاور به اپل بازگشت.
آی مک در سال ۱۹۹۸ ارائه شد و سرنوشت اپل را عوض کرد. استیو جابز دو سال بعد از آن به عنوان مدیر اپل معرفی شد.
استیو جابز با پیوستن به شرکت های آی بی ام و موتورولا، تراشه هایی را تولید کرد که از آنها در لپ تاپ های "پاور بوک" استفاده شد.
اپل، مدل های نانو و ویدیو را برای آی پاد که بسیار پرفروش شده بود، عرضه کرد. این محصول نحوه گوش دادن به موسیقی و خریداری آن را در جهان متحول کرد.
در سال ۲۰۰۶، شرکت دیزنی، شرکت "پیکسار" را، که توسط جابز تاسیس شده و در زمینه پویانمایی فعال بود، خریداری کرد و بدین ترتیب استیو جابز به بزرگترین سهامدار دیزنی تبدیل شد.
اپل نخستین تلفن هوشمند خود را در سال ۲۰۰۷ به بازار عرضه کرد. جمعیت زیادی برای خریدن آن در طول شب قبل مقابل فروشگاه ها به انتظار نشسته بودند تا نخستین کسانی باشند که آی فون می خرند.
آی پد، یک محصول انقلابی دیگر بود که بازار رایانه های با صفحه حساس را متحول کرد.
مرگ استیو جابز نه تنها برای شرکت اپل بلکه برای کل صنایع رایانه سازی رویدادی مهم تلقی می شود.