پاک کردن تمام شمار ههای حافظه میشه این
p+0+251+p
حالت پالس میشه این
p+0+033+p
حالت تن هم اینه
p+0+037+p
p+r=قفل صفحه کلید
p+5=ایفون
p+4تقویت گوشی در مکالمه
پاک کردن تمام شمار ههای حافظه میشه این
p+0+251+p
حالت پالس میشه این
p+0+033+p
حالت تن هم اینه
p+0+037+p
p+r=قفل صفحه کلید
p+5=ایفون
p+4تقویت گوشی در مکالمه
برای ست کردن مادر وگوشی باید دکمه پی روزد بعدش دکمهای abcdرو امتحان کنید تا با مادر مچ شود
برای زنک گوشی هم دکمه پی رو با 9 میزنیم زنگها عوض میشه
متاسفانه راه حل شما را برای ست کردن مادر و گوشی امتحان کردم جواب نداد
من گوشی سینوس 53 آ ب دارم ... هر از چند گاهی مادرش و گم میکنه
باید هر بار برم 7000 تومان بدم این مرتیکه یه کد بزنه بده بهم...هر چی هم میگم کد رو بده نمیده
اگه ممکنه کمک کنید
باسلام خدمت شما سروران گرامی من یکدستگاه گوشی سینوس 42 دارم الان مشکلی برام پیش اومده که این گوشی دارای یکدستگاه گوشی مادر ویکدستگاه گوشی دستی می باشد گوشی دستی من وقتی روی شارژر میذارم شارژ نمیکند درصورت امکان کاتولیک مدار گوشی دستی سینوس 42 را برام بذارید تا بنده بتونم مشکل خودرا بااستفاده ازراهنمائیهای شما سروران حل کنم ازتون ممنونم
ویرایش توسط amuzesh2005 : 17-01-2010 در ساعت 10:39 دلیل: نوع اطلاع رسانی
سلام
من گوشی سینوس52 دارم.نمیدانم چرا هنگ کرده؟روی صفحه آن می نویسه hilfe و هیچ دکمه ای کار نمی کنه! فقط اینتر رو می زنم یه شماره ای رو میندازه و میگیره وکار دیگه ای نمیشه کرد.دوباره هر چی دکمه میزنی عبارت بالا را می نویسه.چیکار کنم درست شه؟
سلام
یک تلفن آلمانی تله کام سینوس 52 داریم که گوشی بیسیم ارتباطش با پایه ش قطع شده! و روی صفحه نوشته B ... در تلفن های سینوس، هر پایه میتونه 4 تا گوشی بیسیم رو برای خودش معرفی کنه. یعنی A/B/C/D اما ما با اینکه فقط یک گوشی بیسیمش رو داریم روش نوشته B و باید A باشه ضمن اینکه عرض کردم، گوشی بی سیم ارتباطش با پایه ش رو گم کرده!
نام لاتین تلفن اینه: Telekom Sinus 53
اگر ممکنه کدهایی که لازمه به گوشی وارد کنم تا با پایه ش هماهنگ و ست بشه رو معرفی بفرمایید.
اگر جایی دفترچه ی این تلفن را برای دانلود دارد لطفاً آن را قرار دهید. اگر جایی در تهران هست که چنین دفترچه هایی رو میفروشه، لطفاً نشانی اون یا تلفنش رو ذکر کنید.
با سپاس
سلام
یه سینوس42آ بی دارم چطوری صفحه کالرآی دی اون فعال میشه و نحوه استفاده از کالر آی دی اون چجوریه؟
درود
کدهای دقیق ست کردن سینونس53- 52 و42
ابتدا دکمه + روی پایه را میگیریم سپس دو بار سریع دکمه خانه را میفشاریم
باید چراغ قرمز روشن شود
-----------------------------------
مرحله دوم که همزمان باید انجام شود روی دستی با استفاده از دکمه پی یا همان فلش گوشی را اماده کد خوری مینماییم
به این ترتیب فلش (پی)دکمه صفر کد 901 وسپس دکمه aیاbیاcیاdچون میتوان چهار دستی را به پایه معرفی نمود
وسپس 001وسپس دوباره فلش یا( پی) وبعد از چند لحضه پایه با دستی ست میشود
این کد برای اکثر بیسیم های المانی جواب خواهد داد
P-0-901-A-001-P
برای از ست خارج کردن پایه با دستی هم کد قلش صفر عدد 900 ودوباره فلش
مثل اب خوردن بود؟
salam khaste nabashid mishe lotfan daftarche rahnemaye farsi sinus 12(tritel mesocco) ro bezarid
mamnoon misham
ست کردن گوشی و پایه تلفن سینوس 53
من سینوس 53 دارم رو تلفن نوشته telecom
این روش برای ست کردن گوشی و پایه روش کار میکنه:
1-کلید + رو نگه دارید
2-2 بار کلید ارتباط رو بزنید
3-کلید + رو رها کنید : باید چراغ ارتباط روشن بشه
4-روی گوشی این کدها رو بزنید: p-0-901-1-p
گوشی پایه رو پیدا میکنه و ریست میشه و پایه هم یه بوق می زنه
اگه سوالی دارید من دفترچه فارسی رو دارم