ولي از هر موضوعي كه بگذريم آنتن دهي گوشي Se T630 هم خيلي خوبه.
ولي از هر موضوعي كه بگذريم آنتن دهي گوشي Se T630 هم خيلي خوبه.
قبلا نوکیا از همه بهتر بود. ولی الان سونی اریکسون و نوکیا در یک سطحند.
سامسونگ اما الان زیاد تعریفی نداره.
فکر کنم سونی اریکسون و نوکیا از همه خوب باشن در انتن دهی
عزيزان بستگي به شرايط شبكه محلي داره كه در ان منطقه از چه bts و ... استفاده شده البته سياست مخابرات اران هم اين است كه از همه مدل دستگاههاي مخابراتي استفاده شود كه با همه گوشيها سازگاري داشته باشد
من نمیدونم چرا دوستان اکثرا اسم یک برند رو برای کیفیت انتن بهتر اوردن . شما مطمئن باشین که همه مدلهای یک شرکت کیفیت انتن اونا در یک حد نیست بلکه بستگی به مدل گوشی داره مثلا تمام گوشیهای نوکیا در یک حد نیستن از این نظر اینو من امتحان کردم یا تمام زیمنس ها و یا سامسونگها و الی اخر .
آقا من میگم بیام یه دستور ساخت به همه این کارخانه ها بدیم که باهم یک گوشی بسازن وهمشونم آنتناشونو توی این گوشی بزارن , و مطمعن باشید که مقروم به صرفصت چون لااقل دیگه اینهمه ایرونی بیکار تو 10 صفحه ((البته تا الان )) تویسرو کله هم نمیزنند اینهمه وقت بقیه روهم نمیگیرن
با عرض سلام وخسته نباشيد به حضور مدير محترم سايت وتمامي عزيزاني كه در پيشرفت وكارايي اين سايت زحمت مي كشند وبا سلا به حضور كاربران بنده تازه عضو شده ام افسوس كه دوستان هيچ كدام بطور مجزا چند گوشي از مدلهاي مختلف رادر جاهايي كه آنتن دهي ضعيف است مثل بعضي از جاده ها يا مناطق دور افتاده يا جنگلها امتحان نكرده اند خواهش ميكنم كه بطور عملي وعلمي آنتن دهي گوشيا را بررسي كنيم .ان شاء الله
قدر بیکاره این رفیقمون بابا بطور علمی و عملی
البته به بیکاری من و شما نیست
که 3ستاره و 4ستاره هستیم
k750:111: عالی آنتن میده