من w850 داشتم تو آنتن دهی خوب بود کارش الان 3250م هم خوبه
من w850 داشتم تو آنتن دهی خوب بود کارش الان 3250م هم خوبه
آنتن دهی می خواید فقط C138 موتورولا. (اگه اشتباه ننوشته باشم). همین که شکل لوبیاست. لامصب فکر کنم وسط دریای خزر هم وایسی آنتن بده.
به نظر میاد کوشی خوبی باشه
Android operating system is bestMOBILESTAN
کد:هیچ وقت زیر بار پستی و حقارت نرفتم،نمیرم و نخواهم رفت
برهنه ات می کنند تا راحتر شکسته شوی، نترس گردوی کوچک. آنچه سیاه می شود روی تو نیست ، دست انهاست ...!!!
دنیا، آدمهایی دارد که سکوت تو را در برابر ضعفِ ادبشان به پای نفهمی تو می گذارند
نه بزرگواریت.....!
در زندگي باران نباش كه فكر كنند خودت را با منت به شيشه ميكوبي ؛ ابر باش تا منتظرت باشند كه بيايي
از نظر انســــــــــــان ها ســــــــــــگ ها حیواناتی مفــــــــــــید و با وفا هستند
اما از نظر گــــــــــــرگ ها، سگ ها گرگ هایی هستند که تن به بردگی داده اند تا در آســــــــــــایش و رفاه زندگی کــــــــــــنند!!
من از آنتن دهي k800راضيم
تا حالا هيچ جا مشكل آنتن دهي نداشتم
فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه
Android operating system is bestMOBILESTAN
کد:هیچ وقت زیر بار پستی و حقارت نرفتم،نمیرم و نخواهم رفت
برهنه ات می کنند تا راحتر شکسته شوی، نترس گردوی کوچک. آنچه سیاه می شود روی تو نیست ، دست انهاست ...!!!
دنیا، آدمهایی دارد که سکوت تو را در برابر ضعفِ ادبشان به پای نفهمی تو می گذارند
نه بزرگواریت.....!
در زندگي باران نباش كه فكر كنند خودت را با منت به شيشه ميكوبي ؛ ابر باش تا منتظرت باشند كه بيايي
از نظر انســــــــــــان ها ســــــــــــگ ها حیواناتی مفــــــــــــید و با وفا هستند
اما از نظر گــــــــــــرگ ها، سگ ها گرگ هایی هستند که تن به بردگی داده اند تا در آســــــــــــایش و رفاه زندگی کــــــــــــنند!!
کلا گوشی خوبیه. من کلا از این مدلهای کلاسیک که آدم و یاد گوشی های یک دهه پیش میندازه خیلی خوشم میاد.
5700 هم خیلی عالی هر جا بودم راحت و بدون مشکل میشد حرف بزنی