با سلام خدمت دوستان عزیز...
شاید شما هم از ویندوز 8 استفاده کرده باشین و با استور ویندوز 8 هم کار کرده باشین...
استور ویندوز 8 مزایا و معایب خودش رو داره...
مزایا اینه که دیگه نیاز نیست کلی DVD داشته باشیم و برنامه نصب کنیم...
معایبش برای ما توی ایران اینه که اولا برای ما بسته هستش...دوما بعد از کلی دردسر فقط میتونیم برنامه های مجانی رو نصب کنیم...که بازم خودش مشکل داره و برای هر یوزر و هر کامپیوتر باید حجم اینترنت مصرف کنیم...
اما...
اما دیگه نیاز نیست...چون با این روشی که من خدمتتون عرض میکنم میتونین برنامه های مترو رو بدون هیچ گونه ..... و یا استفاده زیاد از اینترنت نصب کنین...
این آموزش برای اولین بار توسط mido-mido در سایت موبایلستان گذاشته شده.خواهشا با ذکر منبع کپی کنین.برای این اموزش زحمت کشیدم.
مواردی که نیازی داریم:
-فایل appx برنامه ی مورد نظرتون...(فایل های appx مثل فایل .exe هستن...با این تفاوت که روش نصبش فرق داره...توضیح میدم این رو هم کامل...)
-ریپک کردن فایل appx...
-فایل appx برای dependencies...(در ادامه توضیح داده خواهد شد...)
-فایل کرک برای استور...
قبل از هر چیز فایل های مورد نیاز رو دانلود کنین:
-فایل appx....(بازی tetrablox رو برای نمونه براتون میزارم...)
-فایل dependencies...
-فایل های مورد نیاز برای ریپک...
-فایل کرک استور...
مراحل کار:
مرحله 1:ساخت سرتیفیکیت برای ریپک:
-توی دیسک C (اونجا که ویندوز نصبه) یه New folder بسازین و اسمش رو مثلا بزارین store....
-فایل appx-tools رو توی فولدر store کپی کنین و از حالت زیپ خارجش کنین...(سعی کنین به صورتی از حالت زیپ درش بیارین که خودش بشه یه فولدر...نمیخوام زیاد فایل ها کنار هم باشن تا گیچ بشین...)...اسم فولدرش رو بزارین repack...
-CMD رو Run as admin بکنین...
-از طریق CMD به فولدر repack برید...(با دستور زیر...)
Information | اطلاعات
cd c:\store\repack
-حالا این دستورات رو بزنین(کپی پیست کنین...هر خط رو به صورت جداگونه بزنین...)
Information | اطلاعات
makecert -r -pe -n "CN=My SPC" -a sha256 -cy end -sky signature -sv MySPC.pvk MySPC.cer
pvk2pfx -pvk MySPC.pvk -spc MySPC.cer -pfx MySPC.pfx
-میبینین که فایل هایی با پسوند CER PFX PVK ساخته شدن....
-فایل MySPC.cer رو باز کنین...برروی گزینه ی Install certificate کلیک کنین...
-حالا در این قسمت گزینه ی Local machine رو انتخاب کنین...و Next کنین...
-در صفحه ی جدید برروی Place all certificates in the following store رو انتخاب کنین و گزینه ی Browse رو بزنین و مسیر رو که توی عکس مشخص کردم رو انتخاب کنین...
-Next و بعد finish رو بزنین...
ادامه اموزش در پست های بعد...