تمامی پرسش و پاسخ ها و گفت و گوها پیرامون این گوشی در این تاپیک
مطرح و پاسخ داده خواهد شد
لطفا از ایجاد تاپیک های مشابه خودداری فرمایید
تمامی پرسش و پاسخ ها و گفت و گوها پیرامون این گوشی در این تاپیک
مطرح و پاسخ داده خواهد شد
لطفا از ایجاد تاپیک های مشابه خودداری فرمایید
*r.E.Z.a*,.: MOSTAFA :.,A.M.I.R N.O.T.E,ALIHALEH,ardalan_sg,bahahs,call of wolf,davoodhejazi98,DEV3LOPER,Dramxib,dvmohsen,ebi.jvp,Elyas Galaxy,ertiholiday,EXPLOIT,fardim,H03!N_ScOrPiO,Hadi4744,hassann98,hesam-aldin,hummer,J@M@L,khalaghi,King-Wanted,Leila Irani,M.N.E,MAMAD*50 CENT,masoud21,mchatavi,mehdi_243,MEHRDAD.B,Meisi_Babri,miillaaad,mohammadhazer,neda2014,nimaN8,Nitro X2,PLANET,pooriya r,Ra!30,ramin_pilot,Rasool_Hamilton,Rasoulsilver,REPAIRER,reza0421,rezaa2014,SEDANEH,superb boy,Unexampled Orion,محمّد امین
یکی از مشکلات بزرگ نوت 1 برای من تاچ ضعیفش بود طوری که اصلا نمی شد بازی هایی مثل تمپل ران رو روش رفت ولی مثلا روی آیپد این بازی به شکل خیلی بهتری انجام میشه و اصلا قابل مقایسه نیست
میخواستم بدونم دوستانی که نوت 3 گرفتن این مشکل توش رفع شده یا نه؟ تاچ گوشی توی این مدل بازی ها جوابگو هست یا باز عقب میفته؟ توی آیپد ضعف تاچ هیچ موقع باعث باختن شما نمی شه و همیشه شمایید که باعجله و سردرگمی می بازید ولی توی نوت یک همیشه تاچ گوشی باعث باختن میشد
دوستان این بازی و بازی subway surf روی گوشی تست کنن ببینن در چه وضعیتیه
با سلام ..دوستان من عصر دارم میرم نوت3 بگیرم فقط نمیدونم کدوم مدلش را بگیرم 9000 یا 9005 از همه لحاظ و سرعت و ....کدومش ؟؟؟؟؟؟؟
با سلام ..دوستان بنده نوت3 اکبند خریدم ولی تو صفحه اصلی فایل منجر روش نیست و فقط یک برگ صفحه برنامه روشه گوشی اکه کارکرده هست مشخص میشه و تو فایل ویدیوش هم هیچ ویدیویی نبود چرا؟؟؟ اینم اسکرین از صفحه اش
دوستان من مدل 9000 را گرفتم ولی صدای خروجی اسپیکرش واقعا مزخرفه از اس4 کمتره و تو دوربین هم اس4 بهتره اینقدر تعریف نوت3 کردن و رفتیم خریدیم اصلا راضی نیستم و اینکه یک سوال .وقتی میرم تو پلیز موزیک پبیر و یک ویدیو پخش میکنم اون دکمه های عقب و جلو و پلی رو صفحه هست و اصلا نمیره چرا ؟؟؟ ازش حیف باترفلای اسم که فروختمش