فروش ویژه تعداد محدود گوشی های بورس بازار با قیمت مناسب
Information | اطلاعات
برای رفع مشکل قعط و وصل شدن دانلود از مارکت ویندوز فون و فعال کردن وایبر و واتس آپ پ.خ بدید تا براتون ارسال کنم
سلام - یک سوال غیر فوق تخصصی !
آپدیت 2 برای 1520 رسمی نیومده ؟ یعنی بدون اینسایدر و این صحبتا !
واسه 1320 هم گفته بودن اومده زدیم یه آپ کوچیک گرفت ولی GDR2 نبود !
جریان چیست آیا ؟![]()
سلام. من لومیا 1520 دارم. آپدیت دنیم.
برای استفاده از استور region رو از ایران به امریکا تغییر دادم. گوشی که ریستارت شد آنتن پریده بود. تند تند بین حالت پرواز و آنتن سویچ میشد.
سافت ریست . هارد ریست رو امتحان کردم درست نشد.
به رام ایتالیا هم فلش زدم درست نشد.
imei گوشیم هم نپریده. سر جاشه.
چیکار باید بکنم؟؟
با دانگرید به بلک درست میشه؟؟
فایل های رام بلک رو از کجا دانلود کنم؟؟
تو سایت mcrab.net از کجا بفهمم کدوم رو باید دانلود کنم؟؟ یعنی رام بلک software versionesh چنده؟؟
سلام.
یه مقدار نگران کننده شد.چون شما گفتی که به رام ایتالیا هم فلش زدی.
برای امتحان رام مالزی رو بگیر از همین سایت mcrab.net و فلش بزن.ربطی به بلک و دنیم نداره.البته بلک که دیگه نیست مگر اینکه از قبل داشته باشی یا بخوای سرچ کنی و پیداش کنی که اصلا کار منطقی نیست.چون هیچ ارتباطی نداره.
در واقع آخرین راه برای شما اینه که به رام دیگه فلش بزنید و امتحان کنید.اگه مشگل پایدار بود باید ببرین نمایندگی نشون بدید.احتمال زیاد باید جای سیمکارتش عوض بشه.
خبرشو همینجا اعلام کنید بعد اینکه فلش زدید.
حتما با احسان(عزیز هم در میون بزار.خودش یه پا تعمیرکاره.
ویرایش توسط MILAD ALONE : 30-06-2015 در ساعت 12:31
دوستان من راممو عوض کردم ایتالیا زدم . هارد ریست کردم . اما بازم دوربین خود مایکروسافت رو ندارم و فیلمای 2160P بازم با لگ پخش میشه !! حتی رو 1080P هم گذاشتم اما لگ توش بود فیلم میپرید !!!
باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟
Information | اطلاعات
برای رفع مشکل قعط و وصل شدن دانلود از مارکت ویندوز فون و فعال کردن وایبر و واتس آپ پ.خ بدید تا براتون ارسال کنم
Information | اطلاعات