خب منم بیلد 10166 رو روی گوشیم 830 نصب کردم.
اول از همه باید بگم فیلم برداری 120 90 60 فریم واسه 830 اضافه نشد. فکر کنم واسه 1520 هم اضافه نشده. احتمالا هنوز آماده ش نکردن. هنوز امیدواریم فیلمبرداری اسلوموشن روی وضوح های پایین روی اکثر گوشی ها فعال بشه.
سرعت گوشی به شکل محسوسی بهتر شده.
هنوزم بعضی وقتا از توی استور جدید و حتی ستینگ میپره بیرون. البته خیلی کم پیش میاد.
اینترنت اکسپلورر و استور قدیمی به طور کامل و برای همیشه حذف شدن. برنامه های ایکس باکس موزیک و ایکس باکس ویدئو هم نابود شدن. انصافاً نرم افزار جدید موزیک و همچنین ویدئو بسیار عالی و حرفه ای ساخته شدن.
سرعت دانلود از استور خیلی خوبه. هیچ محدودیتی واسه ایران وجود نداره.
مرورگر مایکروسافت اج واقعاً عالیه و سرعت فوق العاده ای داره. دانلود منجرش به راحتی کار میکنه.
یه جورایی به نظر میرسه نصب آفلاین بازی و برنامه قراره اضافه بشه. از توی فایل منجر اگه روی فایل بازی و برنامه کلیک کنین پیغام نصب میاد. حتی برای برنامه ها و بازی های کرک شده هم چنین پیغامی میاد. فایل های appx به راحتی از این طریق نصب میشن. (توی اسکرین شات دوم فایل نصبی اپرا مینی کرک شده رو از توی فایل منجر اجرا کردم و پیغام نصب داد)
در پایان هنوزم میگم بیلد پیش نمایش فنی واسه استفاده عادی مناسب نیست. حتی با اینکه بیلد 10166 خیلی خوب شده بازم یه مشکلات بسیار ریزی وجود داره که بهتره به عنوان سیستم عامل اصلی ازش استفاده نکنین و تا انتشار نسخه نهایی خبرها، عکس ها و ویدئوهای بیلدهای مختلف رو ببینین.
تعدادی اسکرین شات خدمت شما: