سلام دوست عزیز
لطفا قوانین رو مطالعه کنید.
کاربر عادی در روز 500 مگ
کاربران گروه ویژه در روز 2 گیگ
گروه پلاس سایت در روز 700 مگ
مدیر در روز 900 مگ
مدیر ارشد سایت در روز 1 گیگ
سوپر مدیر به بالا در روز 2 گیگ
طبق این قانون شما بیشتر از 500 مگ نمیتونید مستقیم کنید ! ولی این لینکی که دادید 1.2 گیگ حجم داره !!
با عرض پوزش ، متاسفانه نمیتونم براتون فایل رو مستقیم کنم مگه این عضو گروه vip بشید.
موفق باشید./
در صورتی که با قرار دادن لینک های سایت opizo مشکل دارید لطفا با من در میون بذارید.
مهدی جان این رام رو اگه بتونی مستقیم کنی خیلی خوب میشه.
هرچی گشتم لینک خوب هیچ جا پیدا نشد
ممنون ازت
لطفا دفعه بعدی حجم رو هم بنویس سجاد جان
مدت 30 روز
در صورتی که با قرار دادن لینک های سایت opizo مشکل دارید لطفا با من در میون بذارید.
رام گوشی
حجم 720 مگا بایت
کد:https://www.dropbox.com/s/15gmc3ly59ffs3z/Blu.Mod.zip
خدمت شمامهلت دانلود: 7 روز
با عرض پوزش،به هرگونه سوال پیرامون مشکلات گوشی ها در پیام خصوصی و یا پیغام پروفایل پاسخ داده نخواهد شد
لطفا تمامی سوالات و مشکلات خود را در تاپیک مربوط به گوشی مورد نظر،مطرح کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
الله لا اله إ لاّ هوَ الحیُّ القیُّومُ لا تَا خذُهُ سِنَهٌ وَ لا نَومٌ لَهُ ما فِی السَّماواتِ وَ ما فِی الأَرضِ مَن ذَا الَّذی یَشفَعُ عِندَهُإلا بِإذنِهِ یَعلَمُ ما بَینَ أَیدِیهمِ وَ ما خَلفَهُم وَ لا یُحیطونَ بِشَی ءٍ مِن عِلمِهِ إلا بِما شاءَ وَسِعَ کُرسِیُّهُ السَّماواتِ و الأرض وَ لا یَؤدُهُ حِفظُهُما وَ هوَ العَلیُّ العَظیم* لا إکراهَ فِی الدَّین قَد تَبَیَّنَ الرُّشدُ مِنَ الغَیَّ فَمَن یَکفُر بِالطَّاغوتِ وَ یُؤمِن بِالله فَقَد استَمسَکَ بِالعُروَةِ الوُثقی لاَنفِصامَ لَها و الله سَمِیعٌ عَلِیمٌ* الله وَلِیُّ الَّذین آمَنوا یُخرِجُهُم مِنَ الظُّلُماتِ إِلی النُّور وَ الُّذینَ کَفَروا أولیاؤُهُمُ الطَّاغوتُ یُخرِجُونَهُم مِنَ النُّور إِلَی الظُّلُماتِ أُولئِکَ أصحابُ النَّارِ هُم فِیها خالِدُونَ
خداى یکتا که جز او کسی شایسته ستایش نیست او همیشه زنده ی پا برجای است .
(پس) هیچ گاه خواب سبک و سنگین او را فرا نمی گیرد . آنچه در آسمان ها و آنچه در زمین است در سیطره مالکیّت و فرمانروایى اوست . مگر می شود کسی شفاعت کند(مردم را) بدون اجازه ی او . ایشان به پیدا و پنهان آگاه است . وایشان ذرّه ای از دانش او را احاطه ندارند مگر به آنچه او بخواهد . دامنه تخت (سلطنت) او آسمانها و زمین است . نگهداری اینها برایش کاری نیست . و او بلند مرتبه ترین و بزرگ مطلق است * در دین اجباری نیست . فرق میان پیشرفت و سقوط بیان شده است . پس آن کس که طغیانگر بود . به خدا ایمان آورد . به بهترین دستاویز نجات (از پرتگاه) رسیده است . که پاره شدنی نیست . و خدا شنوا و دانا است*
خدا پشتیبان افراد باایمان است . آنها را از تاریکیها بیرون می آورد و به طرف نور می برد . به همان صورت به کسانی که طغیان کردند کمک میکند.
چنان که آنها را از نور بیرون آورده به درون تاریکی ها می برد . آنهایند اهل آتش جهنّم و همیشه در آن خواهند بود .
سلام.بی زحمت این رام انگلیس برای اکسپریا Z با حجم 806 مگابایت.ممنون میشم.
میدونم کاربر عادی نمیتونه بیشتر از 500 مگ درخواست بده اما من از طرف خیلی کاربرا این رو درخواست میکنم.
کد:https://docs.google.com/uc?id=0BwLYwqut7eQaRFN1VWhxRmNjRmM&export=download
سلام احسان جان
رام ايس3 فارسي
رام ايس 3 Duos فارسي
ویرایش توسط REPAIRER : 20-01-2014 در ساعت 17:04
فروش Full Pack 380 GiG رام براي فلش و فارسي سازي تمامي گوشيهاي ساده و هوشمندي
آموزش ويديويي ترميم سريال ، بيس باند ناشناخته ، تري جي ريپير، سوپر سريال نوت3 SM-N9005 بصورت فيلم ويديويي با دانگل BST و با مكمل Z3x
[آموزش مرجع] آموزش فلش گوشيهاي هواوي با چندين روش (روش دوم)
[آموزش] حل مشکل update fail در گوشیهای هــواوی
[آموزش] فارسي سازي اغلب گوشيهاي هواوي فقط با روت و ماندگاري فارسي بعد رسيت فكتوري
برای بار اول توو کل فرومهای جی اس ام ،حل مشکل خاموشی Y220 - U10 بعد فلش و فارسی سازی REPAIRER & Naser_Editor
به دليل گرفتاری مسايل كاري ، به پخ هاي خصـوصي مرتبط به گوشي جواب نميدم،واس هر مدل گوشی بخش جدا زدیم ميدورارم درك كنين و توو خود انجمن بپرسين سوالاتتون رو
بزودی ... Comming Soon
برای اولین بار توو کل فرو مها ، آنبریک تمامی سری گالکسی S3 بدون نیاز به جی تگ و باکس ...
سلام
خدمتت داش احسان عزیز
رام باتر فلای
جحم 1.2 گیگ
کد:https://mega.co.nz/#!Rc4njTiY!YbuJHloUjJbEQMGh9yXKYnKfd-hBCS0Xm_MKhfpOPxk