ازفکرگناه پاک بودن عشق است
ازهجرتوسینه چاک بودن عشق است
آن لحظه که راه می روی آقاجان
زیرقدم تو خاک بودن عشق است
دوستان گلم در موقع خرید محصولات دست دوم اپل حتما ایکلود رو چک کنید که خاموش باشد
سلام دوستان
من میخوام یه ایفون 5 بخرم قبل از اینم 5 اس و 6 داشتم که ایفون 6 موقع ریسیتور ارور 27 داد و دیگه درست نشد و به قیمت اوراقی فروختمش
الان وضعیت اپلیکیشن های 32 بیت و ایفون 5 چطوریه؟
واقعا پول 5s ندارم وگرنه میدونم گزینه ی خیلی بهتریه
ایا امکانش هست تا چند وقت دیگه اپلیکیشن های ضروری مثل اینستا و تلگرام رو ایفون 5 اجرا نشن؟
@i-Masoud @ALIREZA @siavashina @saeeid24
سلام، قرار تو آی او اس های بعدی دیگر اپ ۳۲ نصب نشه..
اپ های ضروری نصب میشن رو گوشی ولی ممکنه اپدیت نشن
فکر نکنم واسه اینستا یا تلگرام یا واتس مشکلی بوجود بیاد به این زودی
الان تازه اپ های مثل واتس اپ دیگه از ios 6 ساپورت نمی کنن و آیفون ۵ که تا ios 10.3 جواب میده.
اگه قرار باشه اپ ۳۲ بیتی رو گوشی نصب نشه پس آخرین نسخه واسش ios 10.3 ایناست! و اپل نمیگذاره گوشی رو اپدیت کنی به ورژنی که اپ ۳۲ بیتی نصب نشه رو این آیفون قدیمی
هنوز ایفون 4 با ios7 کار میده
ایفون 5 هنوزم گوشی مطرحیه و ارزش خرید داره
من به این نتیجه رسیدم حتی اگه روزی 200 هزار تومن داشته باشم یه ایفون 4 بخرم و طرف اندروید نرم
تا بحال گوشی اندروید نداشتم و همه گوشی غیر از اندروید رو امتحان کردم بلک بری نوکیا ایفون
اما کسی که ایفون دستش بگیره دیگه نمیتونه گوشی دیگه ای دستش بگیره مثل یه عضو از بدنت میشه
لطف کردید
سلام
من تازه براي اولين بار يه آيفون٥ گرفتم ببينيم چطوريه. لطفا راهنماييت كنيد . من هيچي نميدونم مثلا برنامه هاي كاربرديش چيه. چطوري جيل برك كنم. اصن بكنم يا نه. چرا بعضي برنامه ها نصب نميشه ميگه توي استورشما نيست.مگه چندتا أستور داريم. ازسيبچه هم برنامه نصب نميشه ميره توي أستور. اين فايل منجر نداره؟ يه كمكي بكنيد از آيفون متنفر نشم
رسالت سازمانی موسسه خیریه بهنام دهش پور
ارائه خدمات درمانی و حمایتی ، در سطح بین المللی ، به بیماران مبتلا به سرطان و خانواده آنان بدون محدودیت سنی ، ملیتی ، مذهبی ، جنسی ، نوع و مرحله بیماری سرطان و تجهیز بیمارستان های دانشگاهی
www.behnamcharity.org.ir
دستی که کمک می کند، از دستانی که برای دعا بالا می روند مقدس تر است
با سلام
من تا بحال ایفون نداشتم و الان ی ایفون 5 میخوام بگیرم - چون قیمت خوبی داره و ارزش داره میخوام بگیرم ولی یکم کیج شدم
تا اونجایی که سرچ کردم iphone 5 در مدل های (A1428) و (A1429) و (A1442) وارد بازار شده
که مدل (A1428) از 4g ساپورت نمیکنه ، و دو مدل بعدی 4g ساپورت میکنن
سوال بنده اینه که:
1- آیا این مشکلات ربطی به ورژن ios دستگاه داره ؟ آیا با اپدیت به ios10 مشکلات برطرف میشه ؟
2- لطفا ی توضیح مشخصی در رابط با این مشکل بدین و اگه احیاناً گوشی که گرفتم (A1428) بود ، راهی وجود داره تا قابلیت 4g توش فعال کنم ؟
3- کدوم ورژن ios مناسب iphone 5 هست و آیا با اپدیت به ورژن 10 دستگاه کند نمیشه ؟
ممنونم
با سلام خدمت دوستان
یه ایفون 5 دارم خاموش بوده بعد مدت ها خواستم باهاش کار کنم وقتی سیمکارت انداختم با یک شماره تماس گرفتم
متوجه شدم صدام نمیره ولی صدای طرف میاد
وقتی صدارو رو اسپیکر میزارم درست میشه .هم صدا میره هم صدا میاد .
با هندز فری امتحان کردم مشکلی نداشت درست بود.
از دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید
گوشیم اپدیت نیست ایا ربطی به این موضوع میتونه داشته باشه؟
ویرایش توسط Mohammad.M : 27-01-2018 در ساعت 20:51
سلام
براى ريكاورى فايل هاى آيفون كدام نرم افزار
بهتر است از چند نرم افزار استفاده كردم جواب
نداد هر فايلى كه دانلود مى كنم چند دقيقه
بعد به صورت اتوماتيك حذف مى شود تنها يك
ويروس كامپيوترى مى تواند اين كار را كند
كسى نحوه مقابله با ويروس هاى كامپيوترى ساخت روسيه را مى داند
سلام،
ضمن تشکر که سوالتون رو تو محل مربوطه میپرسید و منتظر پاسخ میشید، سوالتون اینجا پاسخ داده شده.
رسالت سازمانی موسسه خیریه بهنام دهش پور
ارائه خدمات درمانی و حمایتی ، در سطح بین المللی ، به بیماران مبتلا به سرطان و خانواده آنان بدون محدودیت سنی ، ملیتی ، مذهبی ، جنسی ، نوع و مرحله بیماری سرطان و تجهیز بیمارستان های دانشگاهی
www.behnamcharity.org.ir
دستی که کمک می کند، از دستانی که برای دعا بالا می روند مقدس تر است