Nokia HERE v1.1 Build 102511 | نقشه های معروف نوکیا با قابلیت آفلاین (Travel & Local)
Nokia HERE v1.1 Build 102511
نیازمند اندروید 4.1 به بالا
نقشه های نام آشنای نوکیا در برنامه HERE
با امکان دریافت آفلاین نقشه ها و یا استفاده بصورت آنلاین
شرکت here که زیر مجموعه شرکت nokia میباشد در طی دوران فعالیت خود جهت بهره گیری استفاده کنندگان از نقشه های ناب و دقیق و تجربه لذت از بهترین امکانات ، اقدام به تولید نقشه های در کل سطح جهان از جمله ایران نموده است
این نقشه ها با قابلیت های خود به یکی از بهترین نقشه های موجود تبدیل شده
نوکیا اقدام به انتشار این برنامه برای اکثر سیستم عامل های موجود از جمله اندروید کرده است (قبلا فقط در انحصار سیستم عامل های شرکت نوکیا بود)
این شرکت دارای مشتری های بزرگی نظیر BMW - Toyota - Yahoo - Garmin و ... میباشد که میتوان به کیفیت نقشه های این شرکت پی برد
ویژگی ها :
پشتیبانی از 196 کشور
دارای نقشه های داخلی بیش از 90 هزار ساختمان و بیش از 11 هزار سالن در بیش از 50 کشور
نمایش خدمات ترافیکی در بیش از 42 کشور مختلف
نمایش خطوط حمل و نقل شهری در بیش از 870 شهر در بیش از 50 کشور
دارای ناوبری صوتی در بیش از 99 کشور
نمایش نقشه بصورت های satellite - حالت سه بعدی 3D
بهره مندی از نقشه های آفلاین و آنلاین به دلخواه
امکان مسیریابی آفلاین !
قابلیت جستجو بصورت آفلاین
قابلیت به اشتراک گذاری مکان هاو انواع امکانات دیگر ...
توجه :
امکان نصب بروی تمامی گوشی های اندروید امکان پذیره !
ثبت نام در سایت برنامه هم فعلا اوضاع جالبی نداره !
Here’s to finding your way no matter where you are. Here’s to embracing the world around you and daring to explore new places without fear of getting lost. Here’s to having the confidence to live your life, because you know exactly where you’re going. HERE allows you to search, navigate or get directions around the world — even without an Internet connection. Simply save our interactive maps to your phone or tablet and they’ll continue to work for you offline, wherever you are.
With HERE you’ll have a map for every moment. Find restaurants and shops in your area and make spontaneous plans with your friends by sharing your location privately via Glympse. Or prepare for a future trip by personalising maps with all the places you’d like to explore as soon as you arrive. You can even check out ratings and reviews from Trip Advisor, Lonely Planet and more.
Wherever you travel by car, you’ll have offline access to world-class navigation with turn-by-turn voice directions. You’ll even get live traffic and public transport information, so you can always find the quickest way.
Here’s how you can experience your world in new, exciting ways:
• Always know where you’re going: Turn-by-turn drive and walk voice guidance even without an Internet connection.
• Maps that always work for you: Interactive maps of more than 100 countries that you can save and continue to use offline.
• Choose the fastest transport option: Integrated public transport maps, directions and information for more than 800 cities in more than 40 countries.
• Avoid delays: Real-time traffic and road closure information in more than 40 countries around the world.
• Plan trips before you go: Personalise maps from your phone or here.com and store all the places you’d like see for when you get there.
• Meet friends here and there: Glympse lets you share your location and what time you’ll get there by SMS or email.
ویدیو معرفی برنامه
HERE App with offline navigation Now available on Google Play video file
بعد از دانلود نقشه ، فولدر com.here.app.maps را به مسیر android/data منتقل کنید
برنامه به هیچ عنوان نیاز به sign اجباری نداره و بدون sign هم میشه ازش استفاده کرد
حالا اگر sign کنید یه سری مزایا دارید مثل دانلود نقشه ها از خود برنامه ، دانلود فایل های صدا ، امکان به اشتراک گذاری های مختلف برنامه که با اکانتتون ارتباط داره
برای اولین بار که برنامه رو اجرا میکنید اگر تمایل به sign دارید که اقدام کنید اگر تمایلی ندارید گزینه or just jump right in رو انتخاب کنید و از منوی برنامه گزینه use app offline رو انتخاب کنید
لیست شهر های موجود در نقشه ایران با بیش از 102 شهر ! (اگر شهری از قلم افتاده بی زحمت اطلاع بدید به لیست اضافه بشه !) به ترتیب حروف الفبا (جهت جلوگیری از دعوا )
جالبه کسی جواب پست 815 رو نمیدونه؟فکر کنم مهمترین علت ساین این کردن این هستش که نقاطی رو که سیو میکنی بعدا هم بتونی استفاده بکنی حاا اگه نشه که فایده نداره
جالبه کسی جواب پست 815 رو نمیدونه؟فکر کنم مهمترین علت ساین این کردن این هستش که نقاطی رو که سیو میکنی بعدا هم بتونی استفاده بکنی حاا اگه نشه که فایده نداره
نه من خودم آپدیت کردم هم کالکشنم موجوده هم اینکه ساین هستم