سلام
راهی است که اینترنت گوشی k510i رو با کامپیوتر با اشتراک بگذارم و با کامپیوتر برم داخل اینترنت .
اگه است راهنمایی کنید .
با تشکر
سلام
راهی است که اینترنت گوشی k510i رو با کامپیوتر با اشتراک بگذارم و با کامپیوتر برم داخل اینترنت .
اگه است راهنمایی کنید .
با تشکر
سلام دوست عزيز
چندين روش وجود داره كه باتوجه به قابليت هاي گوشيتون و آموزش هاي موجود در اين تاپيك ميتونيد ازشون استفاده كنيد.
راحتترين راه هم نصب درايور هاي معرفي گوشيتون به سيستم(سي دي همراه گوشي) بصورت كامل و بعدش ساخت يه كانكشن كه گوشيتون رو بعنوان مودم معرفي كرده باشد هستش.
البته با نرم افزار پي سي سوئت هم ميشه اين كار رو كرد.
اينم يه راه ساده و كاربردي ديگه.
موفق باشي
باي تا Hi![]()
تنها عشق است که می ماند![]()
مرتضی632 >>>>> MORTEZA در تاریخ 31-01-90
به دلیل یه سری مسایل ،به پیغام های خصوصی که درباره گوشی و موارد آموزشی سایته پاسخ داده نمیشه
سلام و ممنون از راهنمايي خوبتون
من با اين راهنمايي شما 2 تا مشكل كوچولو دارم
1- در قسمت 3 توضيحات شما رو انجان دادم همگي درست شد فقط ضربدر روي ايكن شبكه نرفته
2- در موبايل من كه سوني مدل ino هستش در گزينه 8 اين گزينه وجود نداره
network sharing و به جاش كم رنگ نوشته content sharing
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام دوست عزيزم
شما تو قسمت Network Connections ببين كه (BluetoothConnection)كانكشن بلوتوس Enable باشه.
و مطمئن شو كه تمام درايور ها رو درست نصب كرده باشي.
خودم اين روش رو تست نكردم ولي با بلوتوس كار كردم و ميدونم كه حتي اگه يه درايور نصب نباشه درست كار نميكنه.
مثلا بايد حتما گزينه Bluetooth Serial Port فعال باشه و نبايد فكر كنيد كه ربطي به بقيه نداره.
در مورد سوال دومتون هم متاسفانه اطلاعي ندارم
موفق باشيد
باي تا Hi![]()
ویرایش توسط MORTEZA : 20-12-2010 در ساعت 09:14
به دلیل یه سری مسایل ،به پیغام های خصوصی که درباره گوشی و موارد آموزشی سایته پاسخ داده نمیشه
كسي نيست بتونه كمك كنه
من ميخوام با گوشي وصل بشم به اينترنت كامپيوتر
هلپ مييييييييييييي
باسلام به دوستان عزيز لطفا نحوه اتصال adslبه گوشي 5800 را بگوييد.باتشكر
سلام دوست عزيز
اگه يه نگاهي به عناوين بخشي كه شما توش سوال و درخواست پرسيديد بندازيد متوجه ميشيد كه اين بخش هيچ ربطي به گوشي هاي نوكيا نداره.
شما ميتونيد دراين قسمت دنبال مطلب مورد نظرتون بگرديد.
باي تا Hi![]()
مرتضى جان سلام.
داداش راهى بلدى كه با دستكارى تنضيمات gprs ايرانسل يا هر چيزى بشه سرعت اينترنتو افزايش داد؟
سلام عزيزم
والا روش خاصي بلدنيستم ولي شايد بتوني تو اين بخش از دوستان ديگه كمك بگيري و ترفندي پيدا كني.
موفق باشي
باي تا Hi![]()