سلام
من هم مشکل در اتصال به wi-fi گوشی k970 دارم کاملا مودم را میشناسه وکانکت میشه ولی هیچ سایتی را بازنمیکند.من مطالب بالا دا خواندم وفایلی که گذاشته بودیدرا خواندم ولی iconهاش فرق میکنه.تشابهی نداره.
میشه لطفاتوضیح کامل بدید.
سلام
من هم مشکل در اتصال به wi-fi گوشی k970 دارم کاملا مودم را میشناسه وکانکت میشه ولی هیچ سایتی را بازنمیکند.من مطالب بالا دا خواندم وفایلی که گذاشته بودیدرا خواندم ولی iconهاش فرق میکنه.تشابهی نداره.
میشه لطفاتوضیح کامل بدید.
تنها عشق است که می ماند![]()
مرتضی632 >>>>> MORTEZA در تاریخ31-01-90
به دلیل یه سری مسایل ،به پیغام های خصوصی که درباره گوشی و موارد آموزشی سایته پاسخ داده نمیشه
به دلیل یه سری مسایل ،به پیغام های خصوصی که درباره گوشی و موارد آموزشی سایته پاسخ داده نمیشه
سلام عزيزم
ما بيشتر
يه روش ساده تو اين پست توضيح داده شده.اگه مشكلي بود بازم در خدمتم.البته اين روش در مورد ايرانسه.
اين هم يه روش جامع ديگه.
كار پيچيده اي نيست ،كافيه درايور ها رو از رو سي دي گوشي نصب كني و بعد كابل رو وصل كني و تو قسمت اينترنت گوشي ،اتصال اينترنت با USB رو انتخاب كني.
موفق باشي
باي تا Hi![]()
با سلام خدمت دوستان
من يه سوني اريكسون w200i توي خونه داشتم گفتم از طريق اون و شارژ ايرانسل از طريق كابل به كامپوتر وصل وسپس كانكت شم
مشكل من اينجاست كه سي دي همراه گوشي رو ندارم كه بخوام نصب كنم ايا بانصب pc سوني اريكسون اين مشكل حل ميشه با كدوم ورژنش چون با نوكيا اين مشكل رو ندارم و فقط با نصب pc راحت كانكت ميشم لطفا دوستان راهنمايي بفرمايند با تشكر
در ضمن من اين pc رو نصب كردم كه به اين صورت در مياد وكابل رو مي زنم و يا در ميارم هيچ تاثيري نداره وقتي كه مي خوام كانكشن درست كنم گزينه تغيير پورت مودم به گوشي هم نمياد
باتشكر
ویرایش توسط MORTEZA : 09-03-2011 در ساعت 15:02
سلام دوست عزیز
گوشی شما جزو سری DB2012 هستش .
برای اتصال و ارتباط گوشی با کابل همراه به کامپیوتر باید درایور های گوشی رو از روی سی دی همراه گوشی (برای دانلوددرایور کلیک کنید)و با کمک این آموزش نصب کنید و بعد با کمک آموزش های توضیح داده شده در همین بخش به هدفتون برسید.
موفق باشید
بای تا HI![]()
با سلام و خسته نباشيد من درايوهاي گوشي رو كه گذاشته بودين دانلود و سپس از حالت فشرده خارج كزدم اما وقتي براي نصب بعد از اجراي مراحل دراوردن باطري و پس از چند ثانيه جا گذاشتن ان و نيز نگه داشتن دكمه سي علامت در زيز كامپيوتر نمايان ميشودو مراحل نصب رو انجام مي دم اما موقعي كه ادرس پوشه رو مي دم اونها رو نميشناسه لطفا راهنمايي بفرماييد با تشكر