تبلیغات
صفحه 6 از 8 نخستنخست ... 45678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 51 به 60 از 74

درجه
    عضو سایت
    شماره كاربری
    181507
    جزئیات بیشتر...

سلام
    من یه گوشی w700i دارم ویخوام باهاش به اینترنت وصل شم (اینترنت گوشی رو به کامپیوتر انتقال بدم)
    سی دی درایورش رو هم دارم اما روی ویندوز 7 نصب نمیشه
    به نظرتون چی کار کنم ؟

MORTEZA آواتار ها
    درجه
    سرپرست انجمن ها
    بخش
    Android | سونی اریکسون JAVA | UIQ
    شماره كاربری
    84730
    نام
    مرتضی
    جزئیات بیشتر...
    LG G3
    Nokia 101
    091-0935

Good پاسخ

نقل قول نوشته اصلی توسط _ice_ نمایش پست ها
    سلام
    من یه گوشی w700i دارم ویخوام باهاش به اینترنت وصل شم (اینترنت گوشی رو به کامپیوتر انتقال بدم)
    سی دی درایورش رو هم دارم اما روی ویندوز 7 نصب نمیشه
    به نظرتون چی کار کنم ؟
    سلام دوست عزیز
    این گوشی ها به دلیل قدیمی بودن دیگه درایورشون برای ویندوز 7 ارائه نمیشه.شما میتونید از حالت XP Mode ویندوز 7 (در صورت وجود) استفاده کنید و یانرم افزار Sony Ericsson PC Companion رو که جایگزین PC Suite سونی اریکسون شده رو تست کنید ببینید میتونید گوشی رو بهش بشناسونید،اگه اوکی شد که بقیه مراحل مثل کار با پی سی سوئیته.
    موفق باشید
    بای تا Hi
    تنها عشق است که می ماند

مرتضی632 >>>>> MORTEZA در تاریخ 31-01-90
    به دلیل یه سری مسایل ،به پیغام های خصوصی که درباره گوشی و موارد آموزشی سایته پاسخ داده نمیشه

درجه
    عضو جديد
    شماره كاربری
    46308
    جزئیات بیشتر...
    091

با سلام از شما درخواست می کنم اگه می شه طریقه استفاده از گوشی xperia x8 را به عنوان مودم وایرلس آموزش دهید
    با تشکر

treat آواتار ها
    درجه
    عضو جديد
    شماره كاربری
    367903
    جزئیات بیشتر...

با سلام
    من گوشیم aino هستش . مشکلم اینه که گوشیم به مودم wifi تو خونم وصل میشه و پیغام کانکت شدن رو میده اما وقتی میخوام برم تو سایت با پیغام مشکل در برقراری ارتباط مواجه میشم .
    نمیدونم مشکل از کجاست مودم یا تلفن خودم؟؟؟؟؟

MEHRDAD_ts آواتار ها
    درجه
    عضو ممتاز
    شماره كاربری
    296007
    جزئیات بیشتر...
    Asus Fonepad 7
    Nokia 103
    091-0935-092
    Medal1

عزیز شما باید دستی تنظیم کنید
    منم عین همین مشکل رو داشتم.اما با تنظیم دستی تونستم کانکت بشم و مشکل حل شد.

درجه
    عضو جديد
    شماره كاربری
    206350
    جزئیات بیشتر...

نقل قول نوشته اصلی توسط 13600 نمایش پست ها
    سلام
    میخواستم ببینم چطوری میشه از روی لپ تاپ مثلأ یه عکس رو از طریق وایرلس به یه گوشی(سونی اریکسون هازل) فرستاد و همینطور این عکس یا فیلم رو روی تلوزیون های led که وایرلس دارن فرستاد
    سلام خدمت همه دوستانی که جواب این سوال بالا رو که چند وقت پیش پرسیدم نمی دو نستند:

خلاصه من خودم کفشش کردم اگه کسی خواست بدونه واسش کامل توضیح میدم فقط یه مختصری راجع بهش می گم.
    خب اول باید تو open network connection تو قسمت set up a new connection گزینه یکی مونده به آخر یعنی set up a wireless ... رو انتخاب و یه connection با هر اسمی خواستین بسازین بعد هم به اون کانکت بشین بعد تو گوشیتون اونو سرچ کنین و بهش وصل شین و بعد هم تو تنظیمات گوشیتون قسمت share رو روشن کنید حالا یه نرم افزار mini server می خواین که راحت میتونین تو گوگل پیداش کنین کافیه نرم افزار رو باز کنید و تیک ip وایرلس لپ تاپتون رو تو نرم افزار فعال کنید که این ip رو میتونید از قسمت cmd با دستور ipconfig پیدا کنید حالا تو browser گوشیتون اون ip رو وارد کنید که بعد از این کار یه صفحه باز میشه که میتونید هر فایلی خواستید از گوشیتون upload کنید که بعد از upload شدن وارد پوشه ای میشه که نرم افزار mini server اونجا قرار داره و همینطور با کپی کردن یه فایل در پوشه mini server وارد گوشیتون میشه فکرکنم کامل توضیح دادم
    ویرایش توسط MORTEZA : 26-11-2011 در ساعت 09:31 دلیل: حذف قسمت های اضافی و بی مورد

درجه
    عضو جديد
    شماره كاربری
    729497
    جزئیات بیشتر...

سلام اساتید محترم لطفا راهنمایی کنین
    من گوشی c905 دارم یه adsl هم دارم که به کامپیوتر وصله حالا می خوام با موبایل به اینترنت کامپیوتر وصل بشم.لطفا راهنمایی کنین.مرحله آخر ساخت set up home or small office هم پیغام connot میده .بعد از انتخاب کانکشن اینترنت وقتی next رو می زنی میگه که یه local انتخاب کن من 4 تا دارم کدومشون رو باید انتخاب کنم؟
    ممنون میشم

MORTEZA آواتار ها
    درجه
    سرپرست انجمن ها
    بخش
    شماره كاربری
    84730
    نام
    مرتضی
    جزئیات بیشتر...
    LG G3
    Nokia 101
    091-0935

Good پاسخ

نقل قول نوشته اصلی توسط miladcom نمایش پست ها
    سلام اساتید محترم لطفا راهنمایی کنین
    من گوشی c905 دارم یه adsl هم دارم که به کامپیوتر وصله حالا می خوام با موبایل به اینترنت کامپیوتر وصل بشم.لطفا راهنمایی کنین.مرحله آخر ساخت set up home or small office هم پیغام connot میده .بعد از انتخاب کانکشن اینترنت وقتی next رو می زنی میگه که یه local انتخاب کن من 4 تا دارم کدومشون رو باید انتخاب کنم؟
    ممنون میشم
    سلام دوست عزیز
    شما ازکدوم روش استفاده کردید؟
    اگه تعداد لوکال هاتون زیاده خب همه رو پاک کنید و یه دونه جدید بسازید تا قاطی نشه.
    مراحل رو ازنو چک کنید.
    موفق باشید
    بای تا Hi
    تنها عشق است که می ماند

به دلیل یه سری مسایل ،به پیغام های خصوصی که درباره گوشی و موارد آموزشی سایته پاسخ داده نمیشه

درجه
    عضو جديد
    شماره كاربری
    760410
    جزئیات بیشتر...

سلام مودم من وایرلس alfex هست و گوشی من سونی اریکسون مدل k750. با کامپیوتر و لپ تاپ میتونم وصل بشم . با گوشی هم کانکت میشه مودم رو هم میشناسه اما هیچ سایتی رو باز نمیکنه. گوشیم به مودم های دیگه وصل میشه و سایت رو باز میکنه اما با مودم خودم نمیشه. با یه گوشی دیگه هم روی مودم خودم امتحان کردم که مشکلی نداشت . من چیکار باید کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید.

MORTEZA آواتار ها
    درجه
    سرپرست انجمن ها
    بخش
    شماره كاربری
    84730
    نام
    مرتضی
    جزئیات بیشتر...
    LG G3
    Nokia 101
    091-0935

نقل قول نوشته اصلی توسط faeijan نمایش پست ها
    سلام مودم من وایرلس alfex هست و گوشی من سونی اریکسون مدل k750. با کامپیوتر و لپ تاپ میتونم وصل بشم . با گوشی هم کانکت میشه مودم رو هم میشناسه اما هیچ سایتی رو باز نمیکنه. گوشیم به مودم های دیگه وصل میشه و سایت رو باز میکنه اما با مودم خودم نمیشه. با یه گوشی دیگه هم روی مودم خودم امتحان کردم که مشکلی نداشت . من چیکار باید کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید.
    سلام دوست عزیز
    مگه گوشی K750 هم وای فای داره؟!!!!!!!!
    فکر کنم یا اسم گوشی رو اشتباه نوشتید و یا کلا در مورد استفاده از وایرلس مودم روی گوشی اشتباه کردید.
    تنها عشق است که می ماند

صفحه 6 از 8 نخستنخست ... 45678 آخرینآخرین