سلام
من یه گوشی w700i دارم ویخوام باهاش به اینترنت وصل شم (اینترنت گوشی رو به کامپیوتر انتقال بدم)
سی دی درایورش رو هم دارم اما روی ویندوز 7 نصب نمیشه
به نظرتون چی کار کنم ؟
سلام
من یه گوشی w700i دارم ویخوام باهاش به اینترنت وصل شم (اینترنت گوشی رو به کامپیوتر انتقال بدم)
سی دی درایورش رو هم دارم اما روی ویندوز 7 نصب نمیشه
به نظرتون چی کار کنم ؟
سلام دوست عزیز
این گوشی ها به دلیل قدیمی بودن دیگه درایورشون برای ویندوز 7 ارائه نمیشه.شما میتونید از حالت XP Mode ویندوز 7 (در صورت وجود) استفاده کنید و یانرم افزار Sony Ericsson PC Companion رو که جایگزین PC Suite سونی اریکسون شده رو تست کنید ببینید میتونید گوشی رو بهش بشناسونید،اگه اوکی شد که بقیه مراحل مثل کار با پی سی سوئیته.
موفق باشید
بای تا Hi![]()
تنها عشق است که می ماند![]()
مرتضی632 >>>>> MORTEZA در تاریخ 31-01-90
به دلیل یه سری مسایل ،به پیغام های خصوصی که درباره گوشی و موارد آموزشی سایته پاسخ داده نمیشه
با سلام از شما درخواست می کنم اگه می شه طریقه استفاده از گوشی xperia x8 را به عنوان مودم وایرلس آموزش دهید
با تشکر
با سلام
من گوشیم aino هستش . مشکلم اینه که گوشیم به مودم wifi تو خونم وصل میشه و پیغام کانکت شدن رو میده اما وقتی میخوام برم تو سایت با پیغام مشکل در برقراری ارتباط مواجه میشم .
نمیدونم مشکل از کجاست مودم یا تلفن خودم؟؟؟؟؟
عزیز شما باید دستی تنظیم کنید
منم عین همین مشکل رو داشتم.اما با تنظیم دستی تونستم کانکت بشم و مشکل حل شد.
سلام خدمت همه دوستانی که جواب این سوال بالا رو که چند وقت پیش پرسیدم نمی دو نستند:
خلاصه من خودم کفشش کردم اگه کسی خواست بدونه واسش کامل توضیح میدم فقط یه مختصری راجع بهش می گم.
خب اول باید تو open network connection تو قسمت set up a new connection گزینه یکی مونده به آخر یعنی set up a wireless ... رو انتخاب و یه connection با هر اسمی خواستین بسازین بعد هم به اون کانکت بشین بعد تو گوشیتون اونو سرچ کنین و بهش وصل شین و بعد هم تو تنظیمات گوشیتون قسمت share رو روشن کنید حالا یه نرم افزار mini server می خواین که راحت میتونین تو گوگل پیداش کنین کافیه نرم افزار رو باز کنید و تیک ip وایرلس لپ تاپتون رو تو نرم افزار فعال کنید که این ip رو میتونید از قسمت cmd با دستور ipconfig پیدا کنید حالا تو browser گوشیتون اون ip رو وارد کنید که بعد از این کار یه صفحه باز میشه که میتونید هر فایلی خواستید از گوشیتون upload کنید که بعد از upload شدن وارد پوشه ای میشه که نرم افزار mini server اونجا قرار داره و همینطور با کپی کردن یه فایل در پوشه mini server وارد گوشیتون میشه فکرکنم کامل توضیح دادم![]()
ویرایش توسط MORTEZA : 26-11-2011 در ساعت 09:31 دلیل: حذف قسمت های اضافی و بی مورد
سلام اساتید محترم لطفا راهنمایی کنین
من گوشی c905 دارم یه adsl هم دارم که به کامپیوتر وصله حالا می خوام با موبایل به اینترنت کامپیوتر وصل بشم.لطفا راهنمایی کنین.مرحله آخر ساخت set up home or small office هم پیغام connot میده .بعد از انتخاب کانکشن اینترنت وقتی next رو می زنی میگه که یه local انتخاب کن من 4 تا دارم کدومشون رو باید انتخاب کنم؟
ممنون میشم
به دلیل یه سری مسایل ،به پیغام های خصوصی که درباره گوشی و موارد آموزشی سایته پاسخ داده نمیشه
سلام مودم من وایرلس alfex هست و گوشی من سونی اریکسون مدل k750. با کامپیوتر و لپ تاپ میتونم وصل بشم . با گوشی هم کانکت میشه مودم رو هم میشناسه اما هیچ سایتی رو باز نمیکنه. گوشیم به مودم های دیگه وصل میشه و سایت رو باز میکنه اما با مودم خودم نمیشه. با یه گوشی دیگه هم روی مودم خودم امتحان کردم که مشکلی نداشت . من چیکار باید کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید.