نوشته اصلی توسط
imimarg
اينم چند تا عكس كه شايد بتونه بهت كمك كنه..
من موقعي كه ميخوام بلوتوث گوشيمو با بلوتوث كامپيوتر وصل كنم ، 2 تا گزينه دارم.
فایل پیوست 938421
اگه گزينه اول (Access Points) رو بزنم، توي گوشيم آيكون اتصال بلوتوث گوشي با كامپيوتر و آيكون كره زمين مياد .
ولي گزينه دوم (Direct Connecttions) رو بزنم فقط آيكون اتصال بلوتوث گوشي با كامپيوتر مياد.
اين عكس قسمت Network Connections من:
فایل پیوست 938424
نكته: وقتي داشتم گزينه هاي 4 ، 5 ، 6 ، 7 رو انجام ميدادم. اين آيكون درست شد...
سلام دوست عزیز
برای من امکان تست این آموزش ها وجود نداره متاسفانه
میتونید آموزش زیر رو هم تست کنید که توسط چندین کاربر تست شده و مراحلش رو هم دقیق توضیح داده.
آموزش استفاده از اینترنت کامپیوتر بر روی موبایل (تست شده روی گوشی K800)
در ابتدا باید دو فایل حجیم رو دانلود کنید. جمعا حدود (140 MB)
آموزش:
ابتدا برنامه های زیر را دانلود کنید:
مرورگر اپرا می نی (سعی کنید از نسخه ها هندلر که تست شده و سرورشون سالم هست استفاده کنید)
نرم افزار SDK (با حجم حدود 73 مگابایت)
(توجه :برای اجرای نرم افزار SDK نیاز به Java Development Kit -JDK خواهید داشت. )
مراحل کار:
هنگامی که تمامی فایل ها رو دانلود کردید این مراحل رو دنبال کنید:
1. نرم افزار SE Device Explorer رو از منوی Start ، SonyEricsson اجرا کنید.
چون تنظیمات پ راکسی درست نیست با این ارور مواجه می شوید.
2. در همون منو برنامه "Connection P.roxy" رو اجرا کنید و settings رو بزنید.
حالا شما باید پورت گوشیتون رو مشخص کنید. اگر می خواهید با بلوتوث این کار رو بکنید به وسیله برنامه BlueSoleil بر روی Serial COM port کلیک کنید و پورت مورد نظر رو وارد برنامه کنید.
ولی اگر بخواهید با کابل وصل بشید باید COM port مورد نظر رو در Device manager یا تنظیمات نرم افزار MyPhoneExplorer مشاهده کنید.
برای Baud Rate هم یک گزینه رو به نسبت سرعت اینترنتتون انتخاب کنید.
3.در برنامه SE Device Explorer به منوی file رفته و گزینه "Serial Networking" رو فعال کنید.
4. در برنامه Connection P.roxy روی Connect کلیک کنید و سپس در برنامه SE Device Explorerروی ایکن Refresh کلیک کنید.
زمانی که متصل شدید نرم افزار به این صورت در میاد. (البته برای خودم (k800) عکس گوشیم نیومد.)
5. حالا تمامی نرم افزار های نصب شده روی گوشیتون رو در برنامه SE Device Explorer خواهید دید.
و در اخر روی OperaMini کلیک کنید (برنامه OperaMini روی تلفن اجرا می شود )
حالا از اینترنت کامپیوتر روی گوشیتون لذت ببرید.
چند نکته:
قبل از انجام این کار account های GPRS رو از توی گوشیتون رو پاک کنید(برای اینکه اینترنت از اپراتور وصل نشه)
برای استفاده از این سرویس باید از نرم افزار هایی مثل OperaMini استفاده کنید ، یعنی با بروزر خود گوشی وصل نمیشه (ولی با اکثر نرم افزار های جاوایی که از GPRS استفاده می کنند سازگاره)
شما هم میتونید با کابل گوشی وصل بشید هم بلوتوث و هم اینفرارد.
روی گوشی k800 با موفقیت تست شد
منبع آموزش: توسط Arman_Ajn در انجمن تخصصی موبایل برای ایرانیان