سلام دوستان تا حالا به این مشکل برخوردین یا اصلاً دقت کردین که شارژتون کم بشه
سلام دوستان تا حالا به این مشکل برخوردین یا اصلاً دقت کردین که شارژتون کم بشه
* honex *,*DRAGON*,.ALI KING.,A.M.I.R N.O.T.E,ALIREZA,™ AMIN,™EXITMOOD,™M A H D,BTC™,Crazyman,Engine3R,Farshad Pejman,GHAEMYS,hrbani,Kamy-R,Labkh4nd,Leila Irani,LIDA,M o H o M o,MAMAD*50 CENT,MEMAR.Z,MENRAD,mnr1459,MORTAL229,mortezasp3,MOSIFA,Mozilla Firefox,N.A.J.I,naeim7,NIMA,nima.yavari,Noob Saibot,o.n.l.i.n.e,paprika 1,Ra!30,ramtin_26084,REPAIRER,reza0421,smohhsen,Wolfomid
من مشکل مشابه داشتم ولی برعکس کلا شارژ کمنمیکرد..حسابه منو داره از تو کممیکنه
sent from My Beloved Nexus 4
سلام
اره واسه من 2بار تاحالا اینجوری شده
دفعه اخری 3تومن داشتم صبح پاشدم دیدم 1اس دادم دیگه اس ام نمیره دیدم تموم شده
دیگه کاریشم نمیشه کرد کلی زنگ بزنی شارژ مصرف کنی به خاطر 3ت
بله هر چی شارژ میزنم کم میشه تا صفر میشه... حتی خاموش باشه...
تو همراه اولم دیدم
با 700 تماس بگیرین. به اپراتور وصل شین مشکلتون رو بگین. آخرین باری که شارژ کردین و لاگ مصرفتون موجوده. ضمنا 10 ساعت هم با 700 صحبت کنین 50 تومن بیشتر کم نمیشه.
من تا حالا همچین شکلی نداشتم.منم با سپهر موافقم ممکنه یه نرم افزاری داره استفاده میکنه
نه دوستان به نرم افزار و جی پی آر اس ربطی نداره اصلاً... با چند تا گوشی هم تست کردم
سلام
والا خط من دائمیه، نمیدونم اعتباری ها چطوریه
اطلاعی در این مورد ندارم
یگانه قند عسلم = یگانه ناناز بابا
با نرم افزار زیر میتونید هم از یه مرورگر قدرتمند بهره ببرید و هم میتونید کسب درآمد به دلار داشته باشید. فقط کافیه نرم افزار رو از لینک زیر دانلود کنید (با قندشکن) بعد قندشکن رو خاموش کنید و نرم افزار رو ران کنید تا نرم افزار اصلی رو دانلود کنه. بعد یه ثبت نام ساده داره و با اکانت جیمیلتون وصل میشید. این نرم افزار استخراج بیتکوینه. فقط کافیه بعد از ثبت نام، از قسمت بالا سمت چپ Mining رو روی حالت ماکزیمم بزارید. هر بار که کامپیوترتون رو روشن میکنید مرورگر کریپتوتب رو باز بزارید تا خودش بیتکوین استخراج کنه. شما هم به بقیه کاراتون برسید. به زودی آموزش کاملی از این نرم افزار و کیف پول مجازی و نحوه فروشش براتون میزارم.
دانلود مرورگر کسب درآمد میلیونی (دلار) و پرقدرت