نوشته اصلی توسط
GUYVER
کاملا تایید میشه روی رام استوک این لگ و تاخیر ها واقعا اذیت می کرد اما همه ی این لگ و تاخیر ها رو میشه از بین برد. ( آموزشش رو توی بخش نوت 4 قرار دادم. )
نکته اینجاست که تا الان سامسونگ نتونسته یک رام درست و بدون باگ برای نوت 4 بده. ( هنوز حتی آپدیت L رو هم نداده. ( بدبختی آپدیتش هم 5.0.1 هست که باگ های ریز و درشت L رو با خودش داره

)
سامسونگ عدم توانایی خودش در کنترل دمای چیپ 5433 رو اومده با عملکرد DVFS به صورت زیر پوشش داده :
DVFS یا Dynamic Voltage and frequency Scaling به صورت زیر عمل می کنه : ( همه ی این ها تجربه ی شخصی هست )
1- در زمان گرفتن انجام یک تست سنگین ( به مدت 5 دقیقه ) دما به راحتی به 95C میرسه اینجاست که DVFS میاد و فرکانس کاری کلاستر A57 رو از 1900 به 1300 کاهش میده.تا زمانی که دما به رنج 50-60C برنگرده ، فرکانس همچنان پایین باقی می مونه.
2- در زمان انجام تست سنگین مربوط به GPU ، کافیه دما به رنج 70-80 برسه ، فرکانس کاری GPU رو هم از 600 به 266 کاهش میده.( لگ توی بازی ها از همینجا ناشی میشه )
سلام دوست من موافقم باهات این مشکل چیپ های سامی هست به نظرم روی ایگزینوس نمیشه زیاد حساب کرد من اسنپ 805 رو با رز 2K تست نکردم اما فکر میکنم بازدهی بهتری داشته باشه نسبت یه اگزینوس .نوت 4 جدا از پردازنده ها دو لنز متفاوت به کار برده رو نوت 4 یکیش همون ایزوسل خودمونه یکیشم لنز سونیه به نظرم همون اسنپ سگش شرف داره به اگزینوس من که تجربم تو اس 5 و نوت 3 اینو میگه حالا نوت 4 رو بچه ها بدجوری از اگزینوس مینالن...خصوصا از لگ و داغ کردن.دوست عزیز کاش نسخه اسنپ هم تست میکردی ببینی لگ میزنه یا نه.اما رز 2K رو باید بهشون لـعـنـت فرستاد که اوردن تو گوشی تو تی وی 4K لازم بود اونم واسه 42 به بالا تو 5.0 تا نهایتن 6.0 که بشه فبلت 1080P کافی بود متاسفانه گند زدن فک کن گوشیت 5.0 باشه اسنپ 810 هم داشته باشی ببین چی میشه البته اسنپ 810 هم تا مشکلات بیگ لیتل رو بر طرف کنه طول داره...