تبلیغات
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    Nima Willson آواتار ها
    درجه
    مدير سابق انجمن
    شماره كاربری
    14364
    نام
    نیما
    جزئیات بیشتر...

پکیج 3 برای 6600

دوستان من نظریات اکثریت را خواندم و نتیجه گرفتم که بهتر است تعداد برنامه ها را زیاد کنم و کیفیت آنها را نیز بالا ببرم! به این سوال نیز پاسخ می دهم که بعضیها می پرسند چرا برنامه ها را جدا نمی گذاری؟؟ من می گویم که اگر من جدا بگذارم اولا این برنامه ها پخش شده و بی هویت می گردند و زحمت من به باد میره ثانیا اگر اسمش پکیجه چرا باید برنامه هاش جدا باشند؟؟ من معتقدم برنامه باید در قالب بسته رایگان و آماده نصب باشه و دنگ وفنگ نداشته باشه در ضمن موقع نصب سریع نصب بشه و کارایی لازم رو داشته باشه و موقع نصب نسخه جدید از هر نرم افزار باید پاسگو باشه!! تمام این خصوصیات در پکیج نهایی (سوم) جمع شده اند!! در این راستا کارهای دیگری نیز کرده ام مثلا سرور فایل را تغییر دادم و حتی الامکان از برنامه های شرکت SymbianWare" استفاده کردم چون به نظر من در برنامه های موبایل بی نظیرترین سری از همین شرکت است! و حتی در این نسخه از پکیج من باگ های قبلی موجود در نسخ قبلی را پر کردم و فکر می کنم قابلیت اجرا در سایر انواع گوشیهای سری 60 را داشته باشد!!

مشخصات فنی پکیج: نسخه 2.53 Build 60 -UID 383705h

این پکیج شامل نرم افزار و برنامه های زیر است:

1)FileMan نخستین برنامه منیجر کامل و با امکانات با قابلیت نمایش میل باکس و انتقال چند منظوره و یک مرحله سری فایلها!! کامل و کرک شده نسخه 1.02 محصول سیمبین ور (نخستین شرکت تولید کننذه نرم افزار های مختص موبایل با کیفیت و امکانات)

2)Mobiluck نخستین نرم افزار تخصصی برای بلوتوث کاران :هر دو موبایل مورد نظر دارای این نرم افزار بوده و بلوتوث آنها روشن باشد به محض رسیدن هر موبایل با بلوتوث روشن به آنها شما را از وجود آن با خبر کرده.. حتی قابلیت فرستادن فایل و اطلاعات شخصی شما را در بین چندین موبایل دارد . نسخه 3.01 کرک شده

3) PowerLock برنامه چند منظوره برای دسکتاپ موبایلتان: با این برنامه شما می توانید روی دسکتاپ موبایل قفل بگذارید و همچنین می توانید اسکرین سیور نیز قرار دهید.(با اشکال و دو نوع ساعت و تقویم-- با قابلیت تنظیمات مخصوص) نسخه 1.02 کرک شده محصول سیمبین ور

4) SYSMan آیا شده تابحال از دست منویتان شاکی شوید و برای باز کردن برنامه های معمولی وقتتان هدر رود؟؟ با این برنامه اجرای هر برنامه دلخواه یا عملیات دلخواه را با فشردن یک یا دو دکمه به سرعت انجام داده و وارد منو نمی شوید. امکانات دیگری هم دارد که بهتر است خودتان ببینید مخصوصا این که با نگه داشتن دکمه منو در چند ثانیه قادر خواهید بود از جزییات برنامه های در حال اجرا با خبر شده یا حتی آنها را ببندید(حتی برنامه های سمج!!) نسخه 1.01 کرک شده

5) FsCallerID بهترین برنامه مطابق نظر شما !: برای تمام صفحه نشان دادن عکس تماس گیرنده ! با تنضیمات مخصوص شما!! نسخه 3.01 محصول سیمبین ور کرک شده

6) PowerTorch شاید بگید این برنامه مسخرست و ... :ولی شاید اگر شبی برق ها بروند تنها چاره شما خواهد بود (یک چراغ قوه که از طریق صفحه مانیتور به دادتان می رسد)!! نسخه 1.02 کرک شده محصول سیمبین ور.

7) PowerDictaPhone یک ضبط صوت مناسب و کارآمد ! با دو نوع کیفیت Amr , Wav و از دو ورودی مکالمه و عادی صدایتان را ضبط کنید. فقط کافیست یک hOTKEY در برنامه معرفی کرده و برنامه را aCTIVE کنید و هرگاه از برنامه خارج شدید در هر موقع با فشردن هات کی صدا را ضبط کنید.. بهترین در کیفیت متمایز در خدمات!! نسخه 1.05 کرک شده محصول سیمبین ور.

8) ScreenTaker یک عکسبلردار از صفحه نمایشتان که برای حرفه ایها خوبه!! نمونه اش هم که بالاست!! کرک شده محصول سیمبین ور.

9) SmartVCard برنامه ای در خور لازم برای هر کسی که به فکر لیست تماسهاش باشه! اگه روزی ...روزگاری خدای نکرده سیستمتون مستر ریست شد یا گیر کرد دیگه اون همه لیست بلند تماستون پاک میشه و دوباره باید همه رو با شماره تایپ کنین.. ولی اینجا این برنامه میاد جلو و میگه من یه بک آپ از اونها رو روی رم کارت دارم!! الان همه رو ایکی ثانیه می ندازم تو لیست! (باید از لیستتون بک آپ گرفته و در رم یا در کامپیوترتان آن فایل را ذخیره کنید تا در موقع لزوم فایل مورد نظر را توسط برنامه باز کرده و عملیات را انجام دهید) (در ضمن من بک آپ گیری از حافظه موبایل (همان بک آپ روی قسمت Memory در گوشی) را توصیه نمی کنم چون باعث میشه اگه پسوردی روی رمتون قبلا ریختید و حالا یا پاک کردین یا نه ... با بک آپ روی مموری حک میشه و موجب این میشه که وقتی خواستید رمتون رو عوض کنید با ریختن یا Restore کردن بک آپ مموری جدیتان قفل شود! من و دوستانم این تجربه سخت را داشته ایم!!! پس از این برنامه استفاده کنید.!!) نسخه 1.01 کرک شده محصول سیمبین ور.

10) ComPass یک قطب نما و قبله نمای معروف که دارای مختصات شهر های ایران نیز می باشد! این قطب نما که برای استفاده از آن در هر جا یی که هستید فقط کافیست شهرتان را انتخاب کرده و فلش مخصوص را مقابل ماه یا خورشید بگیرید. در این صورت مختصات جغرافیایی شما مشخص می شود! این برنامه با استفاده از مختصات جغرافیایی شهر و همچنین ساعت و زمان کنونی این کار را انجام می دهد نه با سیستم ماهواره ای!! نسخه 1.02 کرک شده!! محصول Cognimatics

11) FaceWarp برنامه ای که همه بدنبالش هستن تا عکسهاشون رو خنده دار کنن!! دارای 7 افکت آماده می باشد!! (خیلی جالب) نسخه کرک شده 1.01

12) ZipMan به همراه پلاگین برای Rar : همه اهالی هنر رایانه باهاش آشنا هستند!! یه برنامه برای باز کردن فایل های فشرده که در موبایلتان آن را اجرا می کند!!! نسخه 2.21 محصول Wildpalm کرک شده!!

13) GPL یک برنامه واقعا مفید. موقعیت یاب !! بر اساس سرور BTS موقعیت مکانی شما را با کد منطقه بیان می کند! همچنین میزان آنتن دهی بر اساس درصد و شارژ باتری و اطلاعات دیگر گوشیتان را مشخص می کند--->> جدیدا شرکت سازنده آن بیان کرده که این برنامه داری سیستم Tracking هست که با انجام این عمل یکبار برای همیشه می توانید آنتن دهی خططتان را افزایش دهید!! فقط کافی است در قسمت تراکینگ رفته و عمل تراک را انجام دهید. بدین وسیله شما تا چند ماه از انجام این عمل مرخصید!! (من خودم انجام دادم و بگی نگی... تاثیر داشته!!)

نسخه کرک شده محصول Microdene

14) WorldMate یک ساعت جهانی! بدون شرح!! کرک شده محصول MobiMate

15) SimbSoft VolleyBall یک بازی والیبال ساحلی واقعا جذاب!!!

16) BlueFinal یک بک گراند (Theme) بسیار زیبا !!!
    یک توضیح کوتاه! : چون اغلب برنامه ها محصول سیمبین ور هستند باید این را متذکر شوم که برای فعال کردن برنامه ها باید در منوی اصلی هر برنامه Active کنید تا برنامه فعال شود!!

همچنين با نصب اين پکيج شورتکات همه اين برنامه ها در GoTo موبايلتان مي آيد که باعث تسريع دسترسي به آنها مي باشد.
    اين پکيج بارها امتحان شده و 100% کار داده است. همچنين روي گوشيهاي ديگر نيز با اندکي تغييرات قابل نصب است. ولی روی گوشیهای دیگه نصب نکنید بهتره

روش نصب:
    فقط کافيست فايل مربوطه را از لينک زير دريافت کرده و با (کارت ريدر-بلوتوث-اينفرارد) در گوشي خود کپي کرده و در گوشي خود روي فايل کليک کردنه تا مراحل نصب به صورت ساده انجام گيرد. پس از نصب از تمامي اين برنامه ها لذت ببريد>.....

دانلود لینک مستقیم

حجم فايل: 2.01 مگابايت

زمان دانلود:

با خطوط 56 کیلو :4 دقیقه و 47 ثانیه - باخطوط 28.8 کیلو 10 دقیقه و 43 ثانیه- با خطوط 33.6 کیلو : 9 دقیقه و 1 ثانیه- با ISDN 64: 4 دقیقه و 11 ثانیه
    فضاي مموري براي نصب: 4.30 مگابايت

درجه
    عضو سایت
    شماره كاربری
    29385
    جزئیات بیشتر...

2)Mobiluck نخستین نرم افزار تخصصی برای بلوتوث کاران :هر دو موبایل مورد نظر دارای این نرم افزار بوده و بلوتوث آنها روشن باشد به محض رسیدن هر موبایل با بلوتوث روشن به آنها شما را از وجود آن با خبر کرده.. حتی قابلیت فرستادن فایل و اطلاعات شخصی شما را در بین چندین موبایل دارد . نسخه 3.01 کرک شده من فقط همینو میخوام بقیه رو دارم چی کار کنم؟؟؟؟

nipon آواتار ها
    درجه
    عضو نيمه فعال
    شماره كاربری
    28649
    جزئیات بیشتر...
    091-0935

راست ميگه .

نسخه 3.01 کرک شده من فقط همینو میخوام بقیه رو دارم چی کار کنم؟؟؟؟[/quote]
    اقا اینا رو جدا جدا نمیشه پیدا کرد . یا نمیشه جداش کرد ؟؟

nipon آواتار ها
    درجه
    عضو نيمه فعال
    شماره كاربری
    28649
    جزئیات بیشتر...
    091-0935

راست میگه

نقل قول نوشته اصلی توسط sa6600
    2)Mobiluck نسخه 3.01 کرک شده من فقط همینو میخوام بقیه رو دارم چی کار کنم؟؟؟؟
    آقا ! میشه اینا رو از هم جدا کرد یا جدا جدا پیداشون کرد ؟ آخه ممکنه همش به دردمون نخوره !؟!؟!؟!

درجه
    عضو جديد
    شماره كاربری
    41215
    جزئیات بیشتر...

سلام گوشی من 6630(گلابی)است چند تا از این برنامه ها در پک کار نمیکنه چه جوری میشه آنها را پاک کنم ؟فعلا" کم کل پک را پاک کردم

zanbagh آواتار ها
    درجه
    عضو سایت
    شماره كاربری
    33968
    جزئیات بیشتر...

بقيه ي پكيجهاتون كجا هستند؟

amiresidj آواتار ها
    درجه
    توقیف شده
    شماره كاربری
    89283
    جزئیات بیشتر...
    091

بر نامه جدید برای پخش ام پی تری 6600 نداری یه برنامه گرفتم قبلا ولی یه مشکل هایی داره اسمشmp3,oggنسخه 1.03 هستش دارید برام بذارید

amiresidj آواتار ها
    درجه
    توقیف شده
    شماره كاربری
    89283
    جزئیات بیشتر...
    091

اسکرین سیور وپخش ام پی تری برای 6600

بر نامه جدید برای پخش ام پی تری 6600 ندارید یه برنامه گرفتم قبلا ولی یه مشکل هایی داره اسمشmp3,oggنسخه 1.03 هستش اگه دارید برام بذارید یه دونه اسکرین سیور هم میخوام که ساعت زیبا باشه بشه وقتشو رو 10,15 ثانیه تنظیم کرد مرسی

درجه
    عضو جديد
    شماره كاربری
    47082
    جزئیات بیشتر...

سلام آقا اين سايت چيجوري لينك مستقيم ميره به يك سايت كه اصلا معلوم نيست چجوري؟