• ورود

    عضويت در سايت موبايلستان ايميل فعال سازي ارسال نشده است ؟ کلمه عبور خود را گم کرده ايد ؟
  • ثبت نام

  • نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

    نرم افزار ها | Softwares

    1. Top | #1


      درجه : عضو فعال
      شماره كاربري : 321852
      نام : رضا
      نوشته ها: 332
      سپاس ها : 333
      سپاس از شما 203 بار در 118 پست
      جزئيات بيشتر

      پیش فرض بالا نيامدن سيستم عامل

      با سلام و عرض ادب
      دوستان راهنمايي بفرماييد:
      گوشي من Z10 مي باشد كه پس از روشن شدن و نمايش برند بلكبري و همچنين لود 100 % و نمايش اون دايره كه مربوط به لود اول گوشي مي شود، مجدد ري استارت ميشود و بالا نمي آيد.
      همچنين باتري گوشي تعويض و تست شد ولي تغييري حاصل نشد.
      با توجه به وجود اطلاعات روي گوشي لطفا راهنمايي بفرماييد مشكل از چي مي باشد؟
      حدس اوليه شما چيست؟


    2. کسب و کار


    3. Top | #2


      درجه : عضو نيمه ممتاز
      شماره كاربري : 308683
      نام : HaMiD
      نوشته ها: 648
      سپاس ها : 662
      سپاس از شما 700 بار در 299 پست
      جزئيات بيشتر

      پیش فرض

      دوست گرامی احتمال زیاد فایل های سیستمی شما یا حذف شده یا مشکلی بوجود اومده براش
      شما با یه فلش ساده میتونید حلش کنید

    4. كاربران زير از شما H@/\/\ID عزيز، سپاسگزاری كرده اند




    5. Top | #3


      درجه : عضو فعال
      شماره كاربري : 321852
      نام : رضا
      نوشته ها: 332
      سپاس ها : 333
      سپاس از شما 203 بار در 118 پست
      جزئيات بيشتر

      پیش فرض

      نقل قول نوشته اصلی توسط H@/\/\ID
      دوست گرامی احتمال زیاد فایل های سیستمی شما یا حذف شده یا مشکلی بوجود اومده براش
      شما با یه فلش ساده میتونید حلش کنید
      ممنون.
      مشكل من فقط اطلاعات هست.
      1- بك آپ نگرفته بودم.
      2- عكس و فيلم هاي تو گالري خود گوشي رو ساينس كرده و ريخته تو كامپيوتر
      مشكلم اينه كه عكس هايي كه با برنامه قفل كرده بودم رو مي خم كه اونا رو سكورونايس نكرده
      و مطمئنا ريكاوري هم نميشن
      مشكل سخت افزاري باشه بهتره
      آيا ريپير وجود داره؟



    6. Top | #4


      درجه : مدير بازنشسته
      بخش : Google Nexus | Black Berry
      شماره كاربري : 31317
      نام : پیمـ Peyman ــان
      نوشته ها: 3,658
      سپاس ها : 13,898
      سپاس از شما 14,723 بار در 3,622 پست
      جزئيات بيشتر

      پیش فرض

      نقل قول نوشته اصلی توسط van123
      ممنون.
      مشكل من فقط اطلاعات هست.
      1- بك آپ نگرفته بودم.
      2- عكس و فيلم هاي تو گالري خود گوشي رو ساينس كرده و ريخته تو كامپيوتر
      مشكلم اينه كه عكس هايي كه با برنامه قفل كرده بودم رو مي خم كه اونا رو سكورونايس نكرده
      و مطمئنا ريكاوري هم نميشن
      مشكل سخت افزاري باشه بهتره
      آيا ريپير وجود داره؟
      تنها راه فلش هست
      PIN : 2BF8AEAD

    7. كاربران زير از شما Crazyman عزيز، سپاسگزاری كرده اند




    8. Top | #5


      درجه : عضو فعال
      شماره كاربري : 321852
      نام : رضا
      نوشته ها: 332
      سپاس ها : 333
      سپاس از شما 203 بار در 118 پست
      جزئيات بيشتر

      پیش فرض

      نقل قول نوشته اصلی توسط Crazyman
      تنها راه فلش هست
      مرسی
      مشکل من فک کنم بیشتر از این حرفاس
      فلش کردم عصر با ورژن AutoLoader_Z10STL100-2-3-4_10.3.2.2876.
      10 دقیقه ای هم کار میکرد و حتی اکونت داشتم اضافه میکردم که باز شروع شد به ری استارت شدن
      ورژن 10.2 هم قبول نمیکنه
      الان ورژن 10.3.2.2876 هم دیگه قبول نمیکنه (اولش 100 % پر میشه و چراغ سبز روشن میشه تو مرحله دوم کمتر 10 % میره و چراغ قرمز میشه)
      جالب اینجاس که قبلا روشن میشد و سیستم عامل 100% لود میشدولی بالا نمیومد اما الان حتی بلکبری هم نمینویسه فقط چراغ قرمز نا منظم چشمک میزنه
      فلش هم نمیشه




    9. Top | #6


      درجه : مدير بازنشسته
      بخش : Google Nexus | Black Berry
      شماره كاربري : 31317
      نام : پیمـ Peyman ــان
      نوشته ها: 3,658
      سپاس ها : 13,898
      سپاس از شما 14,723 بار در 3,622 پست
      جزئيات بيشتر

      پیش فرض

      نقل قول نوشته اصلی توسط van123
      مرسی
      مشکل من فک کنم بیشتر از این حرفاس
      فلش کردم عصر با ورژن AutoLoader_Z10STL100-2-3-4_10.3.2.2876.
      10 دقیقه ای هم کار میکرد و حتی اکونت داشتم اضافه میکردم که باز شروع شد به ری استارت شدن
      ورژن 10.2 هم قبول نمیکنه
      الان ورژن 10.3.2.2876 هم دیگه قبول نمیکنه (اولش 100 % پر میشه و چراغ سبز روشن میشه تو مرحله دوم کمتر 10 % میره و چراغ قرمز میشه)
      جالب اینجاس که قبلا روشن میشد و سیستم عامل 100% لود میشدولی بالا نمیومد اما الان حتی بلکبری هم نمینویسه فقط چراغ قرمز نا منظم چشمک میزنه
      فلش هم نمیشه

      نسخه 10 خالی رو هم فلش بزنید درست نشد باید ببرید تعمیركار


      یه راه رو هم تست كنید
      PIN : 2BF8AEAD

    10. كاربران زير از شما Crazyman عزيز، سپاسگزاری كرده اند





       توضیحاتی درباره این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •