بسم ا... الرحمن الرحیم
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
الف) تغییر DNS مورد استفاده:
طبق پیشنهاد علی آقا (Designer) دو تا ازین سه تا رو به دلخواه انتخاب کنین:
8.8.8.8
4.2.2.4
217.218.127.127
طبق پیشنهاد دوست گرامی ALIREZA این موارد
217.218.127.127
217.218.155.155
بهترین هستند.
(به شخصه از دو مورد 8.8.8.8 و 4.2.2.4 استفاده می کنم).
جهت تغییر دادن DNS می تونین مطابق عکس پیوست
1) بر روی آیکون شبکه موجود در Taskbar کلیک راست کنین و (بسته به نوع ویندوز یکی از گزینه های Open Network and Sharing Center یا Open Network Connections رو انتخاب کنین تا یکی از دو پنجره ای که بالای عکس نمایش داده شدن، باز بشه)
و بسته به اینکه کدام پنجره باز شده باشه،
یا بر روی گزینه 1) a) کلیک راست و Properties رو انتخاب کنین
یا بر روی گزینه 1) b) کلیک کنین
تا پنجره Local Area Connection Status باز شود.
2) بر روی دکمه Properties در قسمت چپ و پایین پنجره باز شده کلیک کنین تا پنجره Local Area Connection Properties باز بشه.
3) از میان گزینه های موجود، Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) رو انتخاب کنین.
4) بر روی دکمه Properties در قسمت پایین و سمت راست گزینه انتخابی کلیک کنین تا پنجره Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) Properties باز بشه.
5) در قسمت پایین پنجره باز شده با انتخاب Use the following DNS server addresses تنظیمات DNS به صورت دستی می شه.
6) می بایست دو مورد از سه مورد معرفی شده اول یا دو مورد معرفی شده دوم را وارد کنین.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ب) زیاد کردن کش ذخیره مرورگر:
وقتی کش مرورگرتون بالا باشه، مواردی مثل قالب کلی، آواتارها و ... رو در خودش ذخیره داره و نیازی به خوندن از منبع نداره و در نتیجه صفحه زودتر و راحت تر لود می شه.
(به شخصه از حداکثر فضای قابل تخصیص استفاده می کنم)
ج) refresh کامل صفحه:
هنگامی که با وجود داشتن کش و ... صفحه درست لود نمی شود، جهت refresh صفحه از به جای زدن F5 یا دکمه refresh از کلیدهای ترکیبی Ctrl+F5 استفاده کنین.
د) بهترین مرورگر جهت مرور انجمن های برپایه vBulletin™ مرورگر موزیلا فایرفاکس هست.
به شخصه از همه روش های بالا استفاده می کنم و شکر خدا طی چندین ماه اخیر به هیچ وجه مشکل عدم امکان استفاده از انجمن رو نداشتم و تنها دو سه باری هم که با لود ناقص صفحه مواجه شدم (مثل 10 صبح دیروز) با مورد ج (refresh کامل صفحه) مجدداً به خوبی و کامل صفحه لود شد؛ به امید اینکه به کار عزیزان بیاد.
موفق باشین