با سلام
گوشی بنده I9300 هست صفحه شکسته و کار نمی کند و دکمه هوم داغون شده است و USB Debugging غیر فعال می باشد اما گوشی روشن می شود
میخواستم از شماره تلفن های گوشی پشتیبان بگیرم
راهی وجود دارد ؟
با تشکر
سلام دوستان گوشی(s8)مدام داغ میشه وهنگ میکنه کسی میتونه بگه علتش چی میتونه باشه؟
فرستاده شده از SM-G950Fِ من با Tapatalk
من اس ۸ پلاس دارم کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم تا حالا هیچ نوع باگ یا هنگ کردن یا داغ شدن. رام ایران رو دارم. تعجب می کنم از مشکلات دوستان... البته شاید موارد استثنائی باشه اینها.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
خب معمولا این چیز طبیعیه توی تاپیک اکثر گوشی ها فقط کسایی که مشکلشل دارن می یان توی اون تاپیک و مشکلشون رو مزرح می کنند و اونایی که گوشی هاشون مشکلی نداره و اکثرا خیلی بیشتر از اونایی اند که گوشیشون مشکل داره اصلا توی قسمت مربوط به گوشیشون چیزی برای مطرح کردن ندارند و توی قسمت هر گوشی فقط مشکلات رو می بینید
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
سلام به همه دوستان
مشکل بالاخره با دانلود و نصب آخرین ورژن رام حل شد. تا الان که گوشی کاملا استیبل هست و هیچ باگ یا اروری ندیدم. کسی اگه خواست تا حدود 12 روز دیگه لینک زیر فعاله:
http://fs2.filegir.com/negaheaval/G9...M1AQK7_ITV.zip
این جریان فورس کلوز بیشتر برمیگرده به برنامه بازار.البته تو ایران.تو تاپیک های خارجی هم فقط بعضی برنامه ها این مشگل رو داشتن.ولی تو ایران بیشترین مورد برنامه بازار بوده.به خاطر اینکه با اندروید نوقا هماهنگ نیست و تو اجرای برنامه ها خلل ایجاد میکنه.
ممنون ازینکه اطلاع رسانی کردی و لینک گزاشتی[emoji41]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
من لحظه اول که گرفتم چون هیچ برنامه ای نداشتم می خواستم اسنپ رو نصب کنم تا راحت از بازار موبایل برم خونه. دیوونه شدم اینقدر که فورس کلوز میداد. آخرش مجبور شدم تاکسی بگیرم. اصلا بازار رو نصب نکرده بودم. تو سرچ گوگل، تو گوگل پلی، تو کانتکت ها و بقیه جاهای گوشی بدون نصب نرم افزار.
خلاصه مطمئن بودم و هستم که اینا موارد نرم افزاری هست و با آپدیت حل میشه. امروزم برم جایزه اش رو بگیرم !