یک سوال چجور میشه توی بتای OneUI Beta ثبت نام کرد .
Samsung Members+ برای امریکا و Samsung Members برای انگلیس کره ... میشه ریجستر کرد ...
من هرکاری کردم نتونستم فعال کنم . از طریق ...... پاک کردن اکانت سامسونگ و ثبت با کشور انگلستان یا امریکا افلاین کردن انتن . گذاشتن سیم کارت اروپا نشد که نشد ... حتی کانتری Samsung Members رو تونستم از ایران روی انگلستان تعقیر بدم اما فایده نداشت
ممنون میشم اهل فن راهنمای کنند
هرکاری می کنم اخرش میاره رو ایران حتی fake GPS مکان رو تعقیر دادم![]()
دیشب گوشی 25 درصد شارژ داشت ، که خوابیدم بعد 10 ساعت بلند شدم دیدم شده 8 درصد ، عادیه ؟
بعد شارژ هم نیم ساعت 36 درصد شارژ شده ؟
ربطی به پر بودن حافظه داره ؟ 44 گیگ پره !
برای کالیبره کردن باتری، مراحل زیر رو انجام بدید:
1. باتری دستگاه رو کاملا تخلیه کنید؛ منظور اینه که بگذارید به صفر برسه و خود دستگاه خاموش بشه.
2. دستگاه رو در حالت خاموش کاملا شارژ کنید و روشنش هم نکنید تا به 100% برسه.
3. کابل شارژر رو وقتی شارژ به 100% رسید جدا کنید و روشنش کنید.
4. حالا کد زیر رو در قسمت dial pad بزنید : #0228*#(ستاره مربع 0228 مربع).
5. در پنجره جدیدی که باز شده و اسمش battery status هست، گزینه Quick Start رو انتخاب کنید(تاچ کنید)؛ در این لحظه صفحه گوشی خاموش میشه، روشنش نکنید و صبر کنید تا صفحه خودش دوباره روشن بشه(روشن نکردن صفحه به وسیله کلید پاور یا هوم توسط شما نکته مهمیه).
6. حالا به درصد باتری توجه کنید، امکان داره که به هر درصدی تغییر پیدا کرده باشه، اصلا نگران نباشید.
7. حالا دستگاه رو خودتون خاموش کنید و در همین حالت به شارژر وصل کنید تا به 100% برسه(امکان داره یه مقدار از حالت عادی بیشتر طول بکشه).
8. بعد از شارژ کامل، مراحل 4 تا 7 رو یک بار دیگه انجام بدید.
زمانی که با استفاده از کد *0228*# درصد باتری کم نشد، دیگه این مراحل رو انجام ندید؛ به عبارت دیگه تا وقتی که درصد باتری با استفاده از گزینه Quick Start در داخل منوی *0228*# کم میشه، مراحل بالا رو انجام بدید
توجه:
این روش و روشهای دیگه به تایید شرکت سازنده نرسیده و تجربیه و بعضیی کاربرا نتیجه گرفتن و بعضیام نگرفتن پس مسئولیتی متوجه تیم مدیریتی این بخش نیست.
موفق باشی
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
چرا حالت انتخاب عدم فول اسکرین رو از game tools برداشتن؟؟ تصویر کشیده و بد میشه توی بازی
سلام دوستان
کسی میدونه اونگزینه آخر یعنی Ethernet که غیرفعالم هست یعنی چی؟
فک کنم بعد آپدیت آخری اضافه شده
Sent from my SM-G950F using Tapatalk